Egy vállalkozás életében a korszerű informatikai eszközök bevezetése a gazdaságosabb működést szolgálja, és ezáltal a kis- és középvállalkozások ledolgozzák a digitalizáció területén lévő hátrányukat, fokozzák versenyképességüket. A Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! elnevezésű projekt erről tájékoztatta az érintetteket, és segítséget adott ahhoz, hogy a cégtulajdonosok milyen pályázati források bevonásával tudnak elindulni a fejlődés irányába.

 

A naprakész üzleti infokommunikációs technológiákat megyeszerte a projekt közel egy éves időszaka alatt hat rendezvényen öt városban mintegy 250 cégtől 500 részvevőnek népszerűsítette a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

A március 9-i, kecskeméti projektzárón is a fő cél a szemléletformálás volt. Czernecki Péter, a 10xONE Zrt. vezérigazgatója egy cég megalapozásából indult ki. „Van-e olyanod, ami másnak nincs és a vevőt érdekli?” Ezt a kérdést tette fel. Sokan csinálják ugyanis ugyanazt, csak éppen másként adják el. Ez az újítás titka. Meggyőződése szerint nem a „mit”, hanem a „hogyan” a lényeges!
A mai trend, hogy mobilbarát legyen a weboldal. Az emberek ugyanis az online térben élnek, ám az sem mindegy, hogy miként mozognak benne. Erről már Papp Zsuzsanna beszélt. A Marketing Menü ügynökség vezetője úgy fogalmazott: akkor jó egy honlap, ha átlátható, egyszerű, letisztult; „a kevesebb mindig több” elve alapján. Erre kiváló példaként a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara megújult honlapját említette.

A Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan! elnevezésű projekt a digitalizáció útjára lépő vállalkozásoknak adta meg az első lendületet, nem is kis sikerrel! Az indikátorok, valamint a céglátogatások és azok eredményessége alapján a Bács-Kiskun megyei IKT tanácsadók: Ballai Máté és Papp Zoltán bizonyultak országos szinten a legjobbnak.
A megyei projekt koordinátora a kamara gazdaságfejlesztési vezetője, Nyerges Tibor volt.

A projektzáró rendezvényről tájékozódhatnak még a hirös.hu és a keol.hu internetes hírportálokon. A hirös.hu oldalon láthatják a Kecskeméti Televízió Hírös Hírek című műsorába készített összeállítást.Rendezvénynaptár

Június 2022
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Kamarai Videók

Várható események

Nincsenek események

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó