Kurdi Viktor: Optimistán látom a jövőt

Bizakodó a jövőt illetően a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara újabb négy évre megválasztott általános alelnöke. Kurdi Viktor szerint az új testület szeretné még jobban végezni a munkáját, meghallva a korábban megfogalmazott vállalkozói kritikákat.

Az október 8-án lezajlott tisztújító küldöttgyűlés egyhangú felhatalmazásának köszönhetően, optimistán látja a jövőt Kurdi Viktor, aki újabb négy évig tölti be a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara általános alelnöki posztját. A vállalatvezető még hatékonyabb munkavégzésre törekszik.

- Meghallottuk azokat a kritikákat, amelyek szerint a kamara nagyon távolról szemléli a vállalkozásokat. Ezen szeretnénk változtatni. Azt hiszem, közösen kell megtalálni ezeket a pontokat a közös eredmény érdekében – nyilatkozta a Kecskeméti Médiacentrumnak Kurdi Viktor.

A kamara általános alelnöke elmondta azt is, hogy tovább szeretné bővíteni az üzleti rendezvények körét, erősítené a tudásmegosztást, valamint az üzleti kapcsolatokat. Kurdi Viktor bízik abban, hogy a pandémiás időszak hamarosan véget ér, és a kamara élete visszatér a megszokott rendbe. Mint mondta, az elnökség a továbbiakban is mindent megtesz a vállalkozók segítése érdekében. Reméli, hogy ez elmúlt időszakhoz hasonlóan továbbra is lesznek olyan javaslataik, amelyek a kormány elé kerülhetnek.

Forrás: hírös.hu

Rendezvénynaptár

Július 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Várható események

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2