7 online vállakozási ötlet

A jövedelmező online üzleti vállalkozás elindításának legfontosabb lépése az, hogy Ön megtalálja azt az üzleti ötletét, amely megfelel a képességeinek és erősségeinek. Ballai Máté, a Modern Vállalkozások Programjának Bács-Kiskun megyei IKT tanácsadója 7 olyan lehetőséget mutat meg, aminek a megvalósítását akár már ma el tudja kezdeni!

 1. Virtuális asszisztens
  A VA-szolgáltatások adminisztratív feladatokból állnak, mint például az e-mailek, naptárak rendszerezése, számlák kiállítása, a telefonhívások fogadása és a szociális média felületek menedzselése.

 2. Saját fotók készítése és eladása
  Számos stock fényképészeti oldal összekapcsolja a szenvedélyes fotósokat a potenciális ügyfelekkel. Az oldalakon a fotóit bárki megvásárolhatja.

 3. Tartalom marketinges / szabadúszó író
  Szabadúszóként kínálhatja írástechnikai szolgáltatásait ügyfelek számára. Ezek lehetnek értékesítési oldal, hírlevél, termék leírás vagy a szakmai blogtartalom is.

 4. SEO tanácsadó
  Ha ismeri a keresőmotorok alapvető működését, és technikai ismeretekkel rendelkezik olyan platformokon, mint a Google Ads és Analytics, akkor jövedelmező lehetőség lehet az Ön számára, mert a vállalatok mindig hajlandóak fizetni azért, hogy előrébb rangsorolja őket a Google.

 5. Adja el tudását tanfolyam formájában!
  Akár barkácsolási készségek, festés, rajz, zeneleckék, idegen nyelvű oktatás, marketing, értékesítés, programozás, főzés vagy kézműves munkák, bármi, amit ismer, most könnyen passzív jövedelemmé varázsolhat.

 6. Dropshipping
  A modell lényege, hogy egy online boltot hozunk létre más vállalkozások termékeinek eladására. A megrendelések rajtunk keresztül jutnak el az ellátókhoz. Feladatunk üzemeltetni a webshopot, viszont a raktározás, a csomagolás, a szállítás már nem hozzánk tartozik.

 7. Affiliate marketing (Partner program)
  Ha valaki az ajánlásunk révén vásárol meg valamit, akkor a megbízó jutalékot fizet. Annak ajánlott, akinek van megbízható vevőközönség-elérése, listája, s emellett rendelkezik megfelelő marketinges tudással.


Jelen helyzetben számos új és újabb vállalkozási ötlet születik, érdemes közülük a megvalósíthatókat kipróbálni.


Rendezvénynaptár

Április 2021
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Kamarai Videók

evszazadokoroksege

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó