MKIK ASEAN Tagozat

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) megalakítja az ASEAN Tagozatát. A Tagozat céljai Magyarország és a délkelet-ázsiai országok (Brunei, Fülöp-szigetek, Indonézia, Kambodzsa, Laosz, Malajzia, Mianmar, Szingapúr, Thaiföld, Vietnám) közötti gazdasági kapcsolatok fejlesztése, a magyar vállalkozások külkereskedelmi kapcsolatainak előmozdítása, az export és a gazdasági együttműködés ösztönzése.

A Tagozat kiemelten fontos célja a magyar cégek piacra jutásának elősegítése az ASEAN térségben, tájékoztató fórumok, üzletember-találkozók, valamint kiutazó üzleti delegációk szervezése által. Az ASEAN térség bármely országában sikeresen kialakított üzleti kapcsolatokkal a magyar cégek számára nemcsak az adott ország üzleti lehetőségei nyílnak meg, de egy több mint 600 millió lakossal rendelkező célpiacra is beléphetnek.

A Tagozat elnöki pozíciójára Dr. Parragh László, az MKIK elnöke Dr. Ascsillán Endrét, a GE közép-kelet-európai alelnökét kérte fel, aki a felkérést örömmel elfogadta.

Amennyiben szeretnének részt venni a Tagozat munkájában, szándékukat a mellékelten található belépési nyilatkozat kitöltésével, cégszerű aláírásával és az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre való megküldésével jelezhetik legkésőbb 2023. november 15-ig. A tagozati tagság az önkéntes kamarai tagoknak és más tagozati tagvállalatoknak ingyenes. Amennyiben a cég ilyen tagsággal nem rendelkezik, az éves tagozati működési hozzájárulás díja 20.000 Ft+ÁFA (bruttó 25.400 Ft). Az adatvédelmi előírások miatt fontos a belépési nyilatkozatot céges aláírással ellátni és ezt a dokumentumot beszkennelve vagy eredetiben a fenti címre megküldeni.

A Tagozat későbbiekben elfogadásra kerülő ügyrendjét csatoltan olvashatják. Az ASEAN Tagozat alakuló ülését 2023. november 28-án, Budapesten tartják meg, amelyre külön meghívót fognak küldeni.

Kérdések esetén Végvári Kristóf, az ASEAN Tagozat titkára készséggel áll a cégek rendelkezésére a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen vagy a +36 1 474 5106-os telefonszámon.


Rendezvénynaptár

Április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2