33 kiváló szakembert avatott mesterré a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke. Gaál József ünnepi köszöntőjében hangsúlyozta: amellett, hogy a mester cím megteremti a szakmai megbecsülés, az elismerés és a bizalom garanciáját, a mester hivatott az utódok oktatására.

Ebben az évben autószerelő, kézápoló és műkörömépítő, lábápoló, fodrász és bádogos szakmákban tett sikeres mestervizsgát 33 szakember.
A mesterleveleket átadta és mesterré avatott a kamara elnöke, mesterré pedig az adott szakma mestervizsga-bizottságának elnöke fogadta a jelölteket.
A fogadalomtétel elöljárója volt Somogyi Zsolt autószerelő mester.
Kilyén Barbara Erzsébet fodrász mester „Mesterként dolgozni tovább” címmel az új mesterek gondolatait tolmácsolta.

A hosszú időn keresztül, egyenletesen magas színvonalon végzett, erkölcsi és szakmai példamutatás terén is kimagasló teljesítményt nyújtó mesterek munkájának elismeréseként a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Mesterképzési és Mestervizsga Szabályzata alapján arany, ezüst és bronz koszorús mester cím adományozható.
A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a mesteravató ünnepen két olyan szakembernek ítélte e magas kitüntetést, akik kiemelkedő erkölcsi és szakmai munkásságukkal hozzájárulnak a térség gazdasági fejlődéséhez, a tanulóképzéshez és a szakmai utánpótlás neveléséhez. Magatartásuk, jellemük példamutató vállalkozó társaik, valamint a tanulóifjúság számára egyaránt. Tudásukat folyamatosan, magas szinten fejlesztik, megmutatva azt az igényességet, amely lehetővé teszi a saját és az elkövetkezendő generációk számára a feddhetetlen és követendő szakmaiság megtestesülését.
Göldner Tibor bajai cukrászmester és Bartek Károly kecskeméti építész, kőműves vehette át az Aranykoszorús mester kitüntető díjat.

Az ünnepélyes alkalmat a Kodály Iskola diákjainak műsora színesítette.

 

Rendezvénynaptár

January 2021
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Kamarai Videók

evszazadokoroksege

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó