A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara célkitűzése:

Működési területén - a legmagasabb szolgáltatást nyújtva - feleljen meg a megrendelők igényeinek a minőség, az ár és a határidő vonatkozásában. Mindent megteszünk, hogy a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara hírneve összeforrjon a minőség, a megbízhatóság, a pontosság, a rugalmasság, az igényesség, az emberközpontúság fogalmával.
A tanulásnak az ember életútjában betöltött helye, szerepe megváltozott, s ez maga után vonta az oktatás feladatának gyökeres átalakulását is. A felnőttképzés előtérbe kerülésének egyik hazai oka, hogy a piacgazdaság felértékeli a magasan kvalifikált munkaerőt. Korunk technikai-technológiai fejlődése, az emberek megváltozott életritmusa megköveteli, hogy valamennyi generáció körében életformává váljon a tanulás és kötelező oktatásáról egyre inkább a folyamatos önképzésre helyeződjön a hangsúly.

A munka melletti tanulási igényt kívánja felnőttképzési tevékenységgel kielégíteni a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.
Jelenleg 50 szakmában rendelkezünk képzési programmal, amelyeknek többsége visszatérő igényként jelentkezik oktatói munkánk során. A képzés keretében gondoskodunk az elméleti és gyakorlati oktatásról, valamint a vizsgák megszervezéséről.

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara neves cégek oktatási bázisaként, alkalmazkodva a piaci igényekhez folyamatosan fejleszti oktatási kínálatát, tananyagát, tankönyveit.
Az általunk kínált tudás minőségét múltunk és jelenünk garantálja. Ehhez kiválóan képzett oktatók, jól felszerelt tantermek és tanműhelyek állnak hallgatóink rendelkezésére. Megrendelőink számára külső helyszínen is megszervezzük a kívánt tanfolyamokat.

(CSMMUK:03-0070-05, AL:1632)
A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara intézményi akkreditációval rendelkező felnőttképzést folytató intézményként

  • iskolarendszeren kívüli ipari, idegenforgalmi, gazdasági képzésekkel,
  • mesterképzésekkel és mestervizsgákkal,
  • tréningekkel,
  • mesterek továbbképzésével,
  • személyiségfejlesztő programokkal
biztosít lehetőséget tagjainak, a felnőtt lakosságnak a munka világában történő kedvező piacra jutásban.
 
Az induló képzésekről részletes tájékoztatás szakképzési irodánktól kérhető a 76/501-530, vagy 76/501-531-es telefonszámokon.
 
Felnőttképzéseinkről, tanfolyamainkről a SZAKKÉPZÉS menüben talál részletes információt

Rendezvénynaptár

September 2023
M T W T F S S
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2