Boutique Hotel Gaia – üzleti ajánlat

Szeret az országon belül érdekes és értéket tükröző exkluzív helyeket felfedezni? Értékeli az igényességet és fogékony a szépre? Szeretne kizökkenni a hétköznapokból?  Hozza rendezvényét a "Hírös városba" vagy szervezzen Kecskemétre több napos incentive utat kollégái részére. Mindegy, hogy mit választ, a megvalósításban számíthat ránk. Kecskemét maga, mint helyszín már az elhelyezkedése szempontjából is optimális választás lehet, de nem csak ezért érdemes az aranyhomokra utazni! A belváros egy igazi ékszerdoboz a megannyi szecessziós épületével. A mi történetünk is valahol itt kapcsolódik be a város történetébe, amikor szállodánkat megálmodta a tulajdonos család. Kecskemét új négycsillagos butik szállodája vagyunk, 2023. február első hetében nyitottuk meg kapuinkat. Hotelünk minden igényt kielégítő, harminc egyedileg megtervezett és kivitelezett nagyúri eleganciát sugárzó exkluzív szobával rendelkezik.


Küldetésünk, hogy magas minőségű szolgáltatásaink a kiemelt partnereink és vendégeink részére maximálisan biztosítsák a tartalmas pihenést, melynek köszönhetően a koncentrációt igénylő másnapi munkavégzés garantáltan hatékonnyá és gyümölcsözővé válik!
A Boutique Hotel Gaia vendége nemcsak szimplán egy szálláshely szolgáltatást kap a minőség iránt elkötelezett kollégáinktól, hanem olyan prémium szolgáltatásban lehet része a belváros szívében, mellyel nem minden nap találkozik az ember.
Büszkén kijelenthetjük, hogy nálunk megszállni presztízs!

Önnek nem kell mást tennie, hívjon minket és kérjen egyedi ajánlatot tőlünk a következő eseményéhez! A Boutique Hotel Gaia csapata várja szíves jelentkezését a mellékelt csatolmányban szereplő elérhetőségein!

 




Rendezvénynaptár

April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2