MunKaland Magyarország Kft. - bemutatkozás

A MunKaland Magyarország Kft. azzal a szándékkal kezdte el működését a 2020-as évben, hogy a tulajdonosi kör több mint 20 éves humánerőforrás-gazdálkodási tapasztalatát, amit munkaerő-kölcsönzés/közvetítés területén szerzett (főként gyártó/termelő nagyvállalatok partnereként), egy más, még színvonalasabb szolgáltatás formájában képviselje leendő ügyfelei részére a továbbiakban. Az elmúlt években leginkább közép- és nagyvállalatok számára biztosított megfelelő számú, illetve minőségű munkaerőt.


A munkaerő-kölcsönzés/közvetítésben szerzett széleskörű tapasztalatokat a jövőben felhasználva, a cég célja két irányú.

Leendő Munkáltatók számára
gazdaságos, bizalmi és hatékony együttműködés a cél egy olyan teljes körű szolgáltatás biztosításával, ami hozzájárul a vállalat további üzleti sikereihez. Ehhez mindenképpen szükséges a partner szervezetének kellő ismerete, az adott térség lokális munkaerő-piaci helyzete változásainak naprakész nyomonkövetése, illetve a kreatív hozzáállást igénylő munkaerő-szolgáltatás legmesszebb menő biztosítása. Természetesen szükséges a közös gondolkodás, az egymás iránti nagyfokú bizalom jelenléte. A „gondos gazda” szemlélet, az „együtt lélegzés” a partnerrel, illetve a precíz, megbízható szolgáltatás biztosítása alapvető követelmény a MunKaland Magyarország Kft. minden munkatársától.

Leendő Munkavállalók számára
figyelembe véve több éves foglalkoztatói tapasztalataikat, küldetésüknek tekintik a leendő munkavállalók számára egy olyan színvonalas szolgáltatás biztosítását, ami sokkal inkább lojálisabbá és megbízhatóbbá teszi a munkáltatóhoz/ munkavégzéshez való hozzáállást. Fontos, hogy tudják a foglalkoztatott munkavállalók a működésben való szerepüket, ehhez pedig az egyértelmű, folyamatos kommunikáció az irányukba nélkülözhetetlen. A MunKaland Magyarország Kft. megfelelő erőforrással rendelkezik, hogy magas szinten kezelni tudja a munkavállalókkal kapcsolatosan felmerülő, megoldandó feladatokat, kéréseket, kérdéseket, ezzel is biztosítva a dolgozói elégedettséget, így kialakítva egy kölcsönös, hosszú távú bizalmi kapcsolatot.

A partnerek gyáregységeiben kihelyezett ügyfélszolgálatot biztosítanak, ezzel is elősegítve a hatékonyabb kapcsolattartást úgy a Megbízó, mint a Munkavállalók számára.

További információ a csatolt dokumentumban olvasható.

Ha a MunKaland Magyarország Kft. bemutatkozása, az alapelvek bemutatása felkeltette az érdeklődésüket, kapcsolatfelvételéért keressék Tábori Zoltán international recruitment specialist-et!

Tábori Zoltán

Tel.: +36 70 418 4055
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Cím:
4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 55.,
4300 Nyirbátor, Szabadság tér 34.,
2370 Dabas, Szent István út 60.
Web: https://munkaland.hu/

 


Rendezvénynaptár

February 2023
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2