Kiadó irodák, üzlethelyiségek Kecskemét belvárosában

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk a Business Coach Kft. kiadó kecskeméti irodáinak egyedülálló ajánlatát!

Egyéni igényekre alakítható, igényes kivitelezésű emeleti összesen 194 nm alapterületű (70 nm és 120 nm) sarokiroda Kecskemét belvárosában, üzleti és pénzügyi központban helyezkedik el, a Malom Bevásárló Központ és a Katona József Színház közelében, a Kisfaludy utca 8. szám alatt. Az iroda egyben, vagy kisebb területi igénnyel rendelkezők számára különálló egységekként is bérelhető. Könnyedén, jól megközelíthető. A környék nagyvárosi jellegű, zömében több emeletes lakóépületekkel, iroda- és üzletházakkal, valamint közparkokkal és sétáló utcákkal. A környéken több kulturális és oktatási intézmény is megtalálható. A tömbházak földszintjein bankfiókok, kereskedelmi, szolgáltató és vendéglátó egységek üzemelnek.

Az iroda-, üzletház 2010-ben teljes átépítésen és felújításon esett át. Vasbeton szerkezetű 4 szintes épület, tégla falazattal, betonfödémmel. Az épület alatt parkolóház került kialakításra. Utcafronti részén közvetlen utcára nyíló, nagy üvegportálos üzletek kaptak helyet. A felső szinteken irodák találhatóak, melyeket belső lépcsőházból vagy személyi felvonóval lehet elérni, a portaszolgálatos főbejáraton keresztül.

A kölcsönösen előnyös együttműködés jegyében a kamarai tagok közül kikerülő bérlők számára a Business Coach Kft. egyedi ajánlattal szolgál: az új bérlők az első 2 hónapban ingyenesen használhatják az ingatlanokat!

Részletek a mellékelt dokumentumban olvashatók.

Amennyiben felkeltette figyelmét a Business Coach Kft. ajánlata, kérjük, keresse további információért az üzleti kapocslattartót az alábbi elérhetőségeken!

Farkas Mátyás

Business Coach Kft.
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.businesscoach.hu
+36-20-960-1417


Rendezvénynaptár

February 2023
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2