BPM 93 Kft. - a mélyhűtött vegán termékek világa

 Tisztelt Partnerünk!

Ismerje meg a BPM 93 Kft. által forgalmazott termékeket!

A mélyhűtött vegán termékek koncepciója a vegán életmódon alapul. A termékek Hollandiából származnak, 4 éve vannak a piacon.
Állagukban, textúrájukban, megjelenésükben teljes mértékben helyettesítik a nyers tonhalat, lazacot, rántott tintahal karikákat és rákokat. A kínálatban szerepel vegán bacon is, amely ízében ugyanúgy hasonlít a valódira, tökéletesen helyettesíti azt.

A termékek 100%-ban vegán alternatív húspótló, illetve halpótló készítmények, amelyek itthon még nem kaphatóak, és hasonlóak sincsenek forgalomban.
A BPM 93 Kft. kizárólagossággal, elsőként kezdi forgalmazni ezeket az élelmiszereket a kiskereskedelemben Hollandián kívül az Európai Unióban.

Vegan Zalmon és Vegan Notuna Sashimi
*Természetesen 100%-ban vegán, ezáltal tökéletes helyettesítője a halnak.
*Az elkészítés során a termék hőkezelést nem igényel, így nincs más teendő, mint a képzeletre bízni, hogy milyen étel születik belőle.
*2020-ban, Németországban a PETA által rendezett verseny keretein belül a vegán halak kategóriában elnyerte a leginnovatívabb terméknek járó díjat.


Kalamari Ringz és Crispy Lemon Shrimpz
*Kinézetre és ízre is törekszik "igazi" társai nyomába érni, így a vegánoknak és a halakat kevésbé kedvelőnek is remek választás.
*Alacsony kalória tartalmuknak köszönhetően mindkét étel tökéletesen beilleszthető szinte bármilyen étrendbe, így ezek eddig nem látott módon alakíthatják át a megszokott vegán étkezést.
*Az elkészítés csupán 10-15 percet igényel. 220 Celsius fokon, előmelegített sütőben kell készre sütni. Bőséges, forró olajban 5 perc alatt aranysárgára sül.


BACON
*Megfelelő kiegészítője lehet akár egy burgernek is.
*A 100%-ban vegán bacon mind ízre, mind látványra és állagra nagyszerű helyettesítője a valódinak.
*Felkockázva tészta ételekbe, salátákhoz adva tökéletes választás. Itt is csak a képzelet szabhat határt a felhasználás tekintetében.

 

A BPM 93 Kft. által forgalmazott termékek nem tartalmaznak semmilyen hozzáadott mesterséges tartósítószert vagy színezéket. Kizárólag a természetben megtalálható alapanyagok felhasználásával készülnek.

 

Mellékletek:
Download this file (szorolap.pdf)szorolap.pdf

Rendezvénynaptár

March 2021
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Kamarai Videók

evszazadokoroksege

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó