Élelmiszeripari gép és technológia kiállítás

A 2021-2027 közötti hétéves uniós programozási időszakban az új, megreformált közös agrárpolitika (KAP) keretében Magyarország kiemelten fontos szerepet szán a hazai élelmiszeripar fejlesztésére és versenyképességének növelésére.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara célja, hogy szakmailag támogassa a 2024-ben megnyíló pályázatok előkészítését, hogy a hazai és az uniós források felhasználásával nemzetközileg is versenyképes és fenntartható beruházások valósulhassanak meg. Cél az önellátás szintjének növelése, valamint az export piacokon való sikeres szereplés. A hétéves időszakban 750 milliárd forint összegű támogatás áll rendelkezésre a fejlesztések támogatására, amelyből 2021-2022-ben két pályázati felhívás alapján már 250 milliárd forint forrásra lehetett pályázati kérelmeket benyújtani.  

A hazai gépgyártók és a forgalmazók részére megjelenési lehetőséget szervez a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, ahol bemutathatják a hazai élelmiszeripari vállalkozások számára a legkorszerűbb technológiákat, gépeket és berendezéseket, valamint építészeti és épületgépészeti, illetve termelésirányítási megoldásokat. Programjaik célja, hogy megkönnyítse tagjaik és projekt előkészítő tevékenységét, jövőbeli beruházásaikhoz a legmegfelelőbb gépek és technológiák, termelési-, vállalat- és minőségirányítási rendszerek kiválasztását. 

Ehhez két programot készítettek elő 2024. I. negyedévére:

  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a hazai és a nemzetközi gépgyártók és vezérképviseleteik, valamint forgalmazóik bevonásával 2024. márciusában gép-és technológiai kiállítást szervez élelmiszeripari fókusszal tagjai részére. A rendezvény kereteit a kiállítók számának és területigényének függvényében alakítjuk ki, ezért kérjük, hogy amennyiben érdekli ez a lehetőség jelezze részvételi szándékát számura a lenti e-mail címre november 30-ig. A további részleteket a megkeresést követően tudjuk pontosítani.
  • A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara egy olyan online katalógust tervez létrehozni, amelyben megjelenési lehetőséget kínálunk a gép-és technológia gyártóknak, valamint forgalmazóknak. Jelen levelünkkel igényfelmérést tartunk és érdeklődünk, hogy biztosítanának-e számunkra olyan alap információkat termékeikről és technológiai megoldásaikról, amelyek az élelmiszer-előállításhoz kapcsolódnak, illetve engedélyeznék-e, hogy katalógusunkból átlinkelési megoldással elérhető legyen az Önök portálja.


Amennyiben bármelyik lehetőség felkeltette érdeklődését, kérjük jelezzen vissza a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre.

Köszönjük együttműködési szándékát a versenyképes hazai élelmiszer-előállítás fejlesztése érdekében!

Mellékletek:
Download this file (Tájékoztató.pdf)Tájékoztató.pdf

Rendezvénynaptár

July 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2