23. Mostari Nemzetközi Gazdasági Vásár - 2022.04.5-9.

Ezúton továbbítjuk Önöknek a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség meghívóját a 23. Mostari Nemzetközi Gazdasági Vásárra, melyre 2022. április 5-9. között kerül sor.

A HEPA az egészségipar, az energetika, az élelmiszeripar, a gépipar és az IT területén működő cégeknek biztosít megjelenési lehetőséget a közösségi magyar standon, melynek díja 70.000 Ft + ÁFA.


A 2022. április 5-9. között megrendezésre kerülő 23. Mostari Nemzetközi Gazdasági Vásár Partnerországa Magyarország lesz. Céljuk, hogy méltóképpen és színvonalasan mutassák be a magyar gazdaság elmúlt időszakban elért eredményeit, továbbá, hogy minél több közvetlen üzleti kapcsolat létesüljön a magyar vállalkozások és a bosznia-hercegovinai, illetve nyugat-balkáni térség cégei között.

A rendezvény a nyugat-balkáni régió egyik legjelentősebb üzleti eseményeként és közönségvásáraként ismert, melyhez kapcsolódóan magas szintű politikai találkozókra is sor kerül. Bosznia-Hercegovina vezető politikusai mellett a rendezvény rendszeres résztvevője Aleksandar Vučić szerb államfő, de az elmúlt években a kiállításon megjelent Andrej Plenković horvát kormányfő, illetve Milo Ðukanović montenegrói és Kolinda Grabar-Kitarović volt horvát köztársasági elnök is.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium felkérésére a 2022-as magyar partnerország megjelenést a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség szervezi, egy nagyságrendileg 350 m2-es belterületi standon biztosítanak kedvezményes kiállítási lehetőséget a magyar vállalkozások számára. Az egységes arculattal felépített standon a közösségi kiállítók egységes árubemutatási lehetőséget kapnak, ehhez céglogóval, frízfelirattal ellátott pultot, közös tárgyalófelületet biztosítanak.

Részvételi feltételek:

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség a 23. Mostari Nemzetközi Gazdasági Vásár kiállításon, a közösségi magyar stand keretében megjelenést biztosít és az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

 • standhely lefoglalása, stand építése és üzemeltetése,
 • egységes standtervezés,
 • dobogózott/szőnyegezett terület, szükséges bútor / installáció biztosítása*,
 • kiállítandó termékek elhelyezésének koordinálása,
 • kiállítási belépők biztosítása a résztvevőknek (maximum 2 db / cég),
 • központi konyha/tároló biztosítása,
 • áram biztosítása,
 • tárgyalási lehetőség biztosítása a standon,
 • egységes céges bemutató tablók,
 • kiállítói füzet/standkatalógus tervezése, készítése, gyártása.

*Speciális igények (pl. plusz áramigény, egyéni LCD igény, kiegészítő bútorok, stb.) a kiállítók részére kiszámlázásra kerülnek

Támogatott standhelyet a HEPA a következő iparágak képviselőinek biztosít: egészségipar, energetika, élelmiszeripar, gépipar és IT.

A regisztrációs lap kitöltésével Regisztráló elfogadja, hogy:

 • közösségi standhellyel történő személyes részvétel esetén 70.000 Ft + ÁFA részvételi díjat fizet a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség részére a fent meghatározott szolgáltatások ellenértékeként, mely fentieken kívül magában foglalja a vásárszervezőknek kötelezően fizetendő regisztrációs és katalógusbejegyzés díját, továbbá a résztvevő cég megbízásából saját grafikai anyagainak legyártását is.
 • az esemény előtt személyes részvételre kijelölt kollégái érintettségében a sikeres vásári megjelenést támogató, HEPA szervezésében megvalósuló, egy alkalmas felkészítő előadáson részt vesz


A Kiállító Partnereket a céges képviselő(k) kiutazási, valamint az áruszállítási költségek, továbbá a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség felé fizetendő részvételi díj terheli.

A regisztrációs lap cégszerű aláírásával és határidőre történő megküldésével a Regisztráló kijelenti, hogy az ÁSZF-ben, jelen Részvételi feltételekben és a csatolt Regisztrációs lapban foglaltakat megismerte, megértette és magára nézve kötelező érvényűnek tekinti és betartja.

Kérjük, amennyiben cégük részt kíván venni kiállítóként a 23. Mostari Nemzetközi Gazdasági Vásár magyar nemzeti standján, szíveskedjenek a csatolt regisztrációs lapot 2022. január 15-ig kitölteni, cégszerűen aláírva elektronikus úton visszaküldeni a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre.

Rendezvénynaptár

January 2022
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Kamarai Videók

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó