Az egyesület fő célja egy széleskörű szakmai összefogás kialakítása Csongrád-Csanád megyében a turizmus, a gasztronómia és a vendéglátás területén, valamint a megye turisztikai és gasztronómiai értékeinek megismertetése a régióban és országosan is. Emellett az egyesület céljai között szerepel, hogy az oktatás területén is képviseli a szakma érdekeit, és képzések szervezésével szélesíti a szakmában dolgozók látókörét.
Következő kurzusunk:
Előadó séf: Jakabfi Dávid Patissier
A kurzus időpontja: 2023.03.29-30. (szerda és csütörtök), előreláthatólag mindkét nap 9:00 – 15:30 óra között.
Helyszín: CorAll Hungary Kft. bemutató konyhája (6728 Szeged, Házgyári út 8.)
Téma: Innovatív desszertvilág
- Trendek
- Krémek
- Kötőanyagok ismerete
- Állagok, ízek összhangja
A programon a következő ételek készülnek majd el:
- Bergamott és mangó variáció
- Málnás desszert
- Tonkababos tejcsokoládé desszert
- Somlói revolúció
- Mangós joghurtos pohárkrém
- Torták több ízben
A program során az elkészített fogásokon, egyéni receptúrákon és főzési technikákon keresztül mutatkozik be a séf. A kurzust követően lehetőség lesz a séf könyveinek megvásárlására, illetve a saját példányok dedikálására is.
Az egységes megjelenés érdekében fehér szakácskabátot, kérjük, mindenki hozzon magával! A séf minden technológiai folyamatba nem csak betekintést, hanem teljeskörű részvételt is biztosít.
Részvételi díj (Szponzoroknak és a DGT Egyesületnek köszönhetően):
30 000 Ft/fő, a DGT Tagok számára az Egyesület által biztosított kedvezményes ár: 20 000 Ft/fő
Szeretnénk jelezni, hogy a kurzuson a férőhelyek száma max.
20 fő, a jelentkezéseket pedig a beérkezések sorrendjében regisztráljuk!
Szeretettel várjuk a jelentkezéseket a
https://dgtegyesulet.hu/gasztrokurzusregisztracio/ felületen, vagy email-ben az
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen.
A kurzuson készült fotókat az alábbi linken tekinthetik majd meg:
A programon való részvétellel a jelenlévők elfogadják, hogy a program során róluk készített kép- és hangfelvételt a Dél-alföldi Gasztronómiai és Turisztikai Egyesület térbeli és időbeli korlátozás nélkül felhasználhatja, elsődlegesen a közösségi médiafelületein.