Kamarai munkatársak életmentő képzésen a kecskeméti kórház Skill laborjában

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti Skill laborjában az első Skill MAN kurzus keretében életmentő képzésen, elméleti oktatáson és gyakorlati bemutatón vettek részt a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a KIK-FOR Kft., a Kecskeméti Városfejlesztő Kft., valamint a AutSoft Zrt. munkatársai.

A Skill Laborba érkezőket a nap indításaként Pap-Szekeres Anita ápolási igazgató, Banos Olga Skill labor felelős, Dr. Berner-Juhos Krisztina szakmai vezető és Dr. Bráth Endre orvosszakmai szakértő köszöntötte. A rövid programismertetés után, a résztvevőket 5 fős csoportokba osztva kezdődtek meg a bemutatók, melyen a csoportok körfogórendszerben váltották egymást.

A Skill kurzus három körben zajlott. Újraélesztési alapismeretekkel, sürgősségi elsősegélynyújtással, illetve a műtő világával ismerkedhettek meg, valamint egyedi, különleges AR szemüvegek segítségével egy felejthetetlen virtuális skill túrán vehettek részt.

A sikeres program zárásaként Banos Olga Skill Labor felelős névre szóló részvételi tanúsítványt adott át a kurzus résztvevőinek, akik emellett élményekkel és hasznos életmentő tudással is gyarapodtak.

 

Forrás és kép: keol.hu


Rendezvénynaptár

February 2023
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2