A Budapest Institute of Banking a KKV szektor egyik ESG képzőközpontjává vált

Budapest Institute of Banking egy újabb lépést tett a KKV-k számára elérhető oktatások felé, hiszen elnyerte a BÉT akkreditációját, melynek köszönhetően a KKV szektor egyik ESG képzőközpontjává vált.

A Budapest Institute of Banking-nek (BIB) mindig is szívügye volt a fenntarthatóság. A pénzügyi szektor számára már évek óta kínál képzéseket a témában, illetve 2021 decembere óra már a KKV-k számára is elérhető a díjmentes Fenntartható vállalkozás című e-learning.

Most egy újabb lépést tett a BIB a hazai kis- és középvállalkozások segítése felé, hiszen elnyerte a BÉT akkreditációját, melynek köszönhetően a KKV szektor egyik ESG képzőközpontjává vált. A cél az, hogy hozzájáruljon a KKV-k fenntartható fejlődési céljaihoz, felkészítse őket az ESG-kihívásokra, és hogy egy olyan ESG-érettségét támogató képzést biztosítson az érintetteknek, mely segítséget ad a fenntarthatóság útvesztőjében való kiigazodáshoz.

A kurzus összeállítása során arra törekedtek, hogy minél több tudást adjanak át, figyelembe véve a KKV vezetők elfoglalt mindennapjait. Éppen ezért az 5x45 perces képzés elméleti és gyakorlati képzési elemeket is felvonultatva segíti a KKV-k vezetőit az alábbi témákban:

• személetformálás
• ESG-kihívások
• ESG-jogszabályok és ajánlások
• a vállalati ESG-adaptációs lépések
• hazai és nemzetközi ESG-trendek megismerése
• vállalati ESG-adaptációs kompetenciák megerősítése


A képzésen első kézből kaphatnak információt a fenntarthatóság témájának MNB-szakértőitől, Gyura Gábortól és Tapaszti Attilától.

Kinek ajánlják?
Elsősorban a KKV-k tulajdonosi és menedzsment rétegének, kiemelten a stratégiai döntéshozóknak. A képzést erős szemléletformáló célja okán azonban jó szívvel ajánlják a marketing és PR területen dolgozó szakértőknek, továbbá minden olyan munkavállalónak is, akik érdeklődnek a fenntarthatóság témakörének vállalati működésre gyakorolt hatásai iránt.

A képzés díja a kis- és középvállalkozások számára 100 százalékos támogatási intenzitással vissza nem térítendő de minimis támogatásként elszámolható, a képzés ára 360.000,-Ft+áfa. A képzést a Budapesti Értéktőzsde által meghirdetett, a „KKV szektor hatékonyságának növelése, elsősorban tőzsdei bevezetést szolgáló intézkedések biztosítása révén” megnevezésű, GINOP-1.1.7-17 azonosítószámú projekt és a „BÉT Mentoring program a Közép-magyarországi régióban” című kiemelt projekt keretében indul (A Felhívás kódszáma: BÉT-KMR-4).

Bővebb információ a Budapest Institute of Banking honlapján érhető el, kérdés esetén pedig a megadott kollégák érhetőek el.


Rendezvénynaptár

April 2023
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2