TechMeetings 2022 - üzleti lehetőségek, B2B francia nagyvállalatokkal

Ezúton ajánljuk szíves figyelmükbe a Choose Paris Region (a párizsi régió gazdaságfejlesztési ügynöksége) 2022-es évre tervezett „TechMeeting” rendezvényeit, melyek leírását, dátumait és tematikáit a mellékelt dokumentum („TechMeetings 2022”) tartalmazza. A rendezvényeket a Covid-19 járványhelyzet miatt egyelőre online, majd lehetőség szerint jelenléti formában tartják meg. A szervezők ezúttal is várják magyar startupok, vállalatok jelentkezését, akik számára a program kiváló alkalmat ad az adott területen, iparágban innovatív megoldásokat kereső francia nagyvállalatoknak történő bemutatkozásra előre egyeztetett, célzott B2B-k keretében. A szervezők a nagyvállalatok által keresett tevékenységi területeket is megjelölték mindegyik eseményhez (lásd melléklet).


A soron következő 2022. március 15-i rendezvényre már beteltek a helyek, a szervezők nem fogadnak el további jelentkezéseket. Viszont előre lehet jelentkezni a további TechMeeting rendezvényekre (amelyek leírását, dátumait és tematikáit a mellékelt „TechMeetings 2022” dokumentum tartalmazza). A Párizsi Nagykövetség munkatársai ezért azt kérik, hogy ne a márciusi eseményre fókuszáljanak, hanem az áprilisi és az azt követő rendezvényekre.

A jelentkezés előtt a Choose Paris Region szakemberei – az eddigi gyakorlathoz hasonlóan – továbbra is szeretnék előszűrni a startupokat, ezért szükséges a Párizsi Nagykövetség részére előzetesen megküldeni azon startupok /cégek adatait (cégnév, weboldal, elérhetőség, a mellékelt táblázatban: „Template sourcing partners”), amelyeket érdekelhet a programban való részvétel.

A szervezők a Párizsi Nagykövetség által ajánlott cégek közül választják ki azokat, amelyek megfelelnek a nagyvállalatok igényeinek, és nekik küldik meg a regisztrációs linket, ingyenes részvételre jogosító kóddal.

Fontos, hogy az alábbi kritériumoknak megfeleljenek az ajánlott vállalatok:

  • startup /scaleup
  • a nagyvállalatok felsorolt igényeinek megfelelő technológiai megoldással rendelkeznek (lásd melléklet: „vállalati igények-kulcsszavak 2022”)
  • már van hazai üzleti eredményük, referenciájuk
  • nemzetközi szinten piacképes megoldást kínálnak (ideális esetben már kapott tőkebefektetést)


Az online rendezvény menete:
a kiválasztott és regisztrált startupok/KKV-k rövid bemutatkozóját a szervezők (Choose Paris Region ügynökség) megosztják a francia nagyvállalatokkal, amelyek kiválasztják a számukra érdekes megoldásokat. Ezt követően a meghirdetett időpontban a startupok/KKV-k megkapják ezen vállalatok elérhetőségeit, akikkel közvetlenül felvehetik a kapcsolatot (tehát nem az adott időpontban, hanem egyéni szervezésben valósulnak meg a találkozók). A programban részt vevő nagyvállalatok vállalják, hogy készek tárgyalni a kiválasztott cégekkel, illetve ők is megkapják ez utóbbiak elérhetőségeit.

A részvétel ingyenes (40 startup vehet részt, beérkezési sorrendben fogadják el a jelentkezéseket, a helyek gyorsan betelnek, ezért érdemes mielőbb jelentkezni).

További részletek a mellékletekben találhatók.

A potenciálisan érdeklődő startupok, vállalatok adatait a fentiek szerint a mellékelt táblázatban kell a Párizsi Nagykövetség KGA munkatársai részére (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) beküldeni.


Rendezvénynaptár

May 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2