Bács-Kiskun Megye Gazdaságáért Díjban részesült a Renner Bt.

A Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés idei ünnepi ülésén azokat méltatták és ünnepelték, akik kiemelkedő teljesítményükkel odaadóan szolgálták és szolgálják folyamatosan térségünket. Rangos elismerésben, a Bács-Kiskun Megye Gazdaságáért Díjban a Renner Bt. részesült.

A jánoshalmi térség meghatározó vállalkozása egy családi ház műhelyéből indult, és bár ma már egy impozáns komplexumban dolgoznak, a családi értékekből mit sem veszítettek. A főként műszaki gumiáruk gyártásával foglalkozó cég nagy hangsúlyt fektet az emberi értékekre, teret adva az innovációnak, kreativitásnak.

Rideg László, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke ünnepi beszédében kiemelte: "Kitüntető díjainkkal Önök előtt tisztelgünk, akik megyénkért dolgoztak és dolgoznak fáradhatatlanul, akár már évtizedek óta, különböző szakterületeken. Munkájuk során többet tesznek az elvárhatónál, időt és energiát nem kímélve alkotnak, tevékenykednek. Idei mottónk, mely a meghívóra is került: Légy te a változás, amit a világban látni akarsz! Ezt üzente Mahátma Gandhi, és Önök meghallották ezt az üzenetet, hiszen kiemelkedő példát mutatva végzik munkájukat és élik tevékeny hétköznapjaikat."

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vezetése, valamint munkatársai gratulálnak a díjhoz dr. Renner Tamás elnökségi tagnak.

Forrás: bacskiskun.hu

Fotó: Kovács Zoltán (Renner Traktor)

 

 


Rendezvénynaptár

May 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2