A Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara megtartotta legújabb külgazdasági webináriumát Miért éppen Németország? címmel. A június 27-i konzultációt a német piacra készülő, vagy a már ott jelen lévő, de üzleti kapcsolataikat bővíteni kívánó vállalkozásoknak kínálta a köztestület.


A német gazdaságot és a piaci sajátosságokat, lehetőségeket Csachó Melinda, Magyarország düsseldorfi Főkonzulátusának külgazdasági attaséja mutatta be.

A második prezentációból megtudhatták a vendégek többek között azt, hogy mire kell különösen figyelni a német partnerrel folytatott üzleti kapcsolatok során, és hogy miként lehet egy magyar vállalkozás sikeres a német piacon. Erről Dr. Tallér Péter ügyvéd beszélt az NZP NAGY LEGAL képviseletében.

Hogyan tudja segíteni a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Magyar-Német Tagozata a hazai vállalkozások német piacon való sikeres megjelenését és a magyar cégek német üzleti partnerkeresését? Erről a témáról Bódi László, az MKIK Magyar-Német Tagozatának elnöke, az MKIK Nemzetközi Kollégiumának alelnöke, a Halbo Mce Tervező és Fővállalkozó Zrt. vezérigazgatója adott elő az interaktív online tájékoztatón.

A nyári szünet után folytatódik a Bács-Kiskun Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara külgazdasági webinárium-sorozata, újabb és újabb relációkat érintve, hogy segítséget nyújtson az érintett vállalkozásoknak.


 

 

 


Rendezvénynaptár

April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2