A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Fodrász Klubjának képzésén mintegy száz szakember tanulhatta meg a legújabb és legmodernebb melírtechnikákat Fátrai Krisztina mesterfodrásztól.


A tavaszi megújulás jegyében megtartott eseményen átfogó elméleti, valamint step by step technikai bemutatóval készült a neves mesterfodrász és stábja. Lépésről-lépésre mutatta meg és magyarázta el a technikákat, és felhívta a jelenlévő fodrászok figyelmét az esetleges hibalehetőségekre.

Fátrai Krisztina beszélt arról is, hogy miként lehet felismerni egy fénykép alapján, hogy az adott hajszín milyen technikával készült, és hogy azt hogyan lehet átültetni a vendég frizurájába.

Az egy teljes napot felölelő képzés során nagy hangsúlyt fektetett az előadó a diagnosztizálásra és a kommunikációra: ha jól csinálod, a technikák kiválasztása pofonegyszerűvé válik, és a munkád egy magasabb szintre lép.
Elhangzott, hogy színelméleti tudás nélkül nem lehet biztonsággal szép hajszíneket elkészíteni, ezért a képzésen ezt a témát is érintették a helyes anyaghasználattal párosítva.

 

Média:
hírös.hu
Kecskeméti Televízió - Hírös Hírek
Kecskeméti Televízió - Gazdasági Ablak
keol.hu

 


 

 

 

 

 

 


Rendezvénynaptár

April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2