A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vezetése ebben az évben is átadta a kitüntető díjakat az arra érdemes vállalkozásoknak a decemberi küldöttgyűlés ünnepi órájában.

 

A sajtónyilvános eseményt a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara éves, rendes küldöttgyűlése előzte meg, ahol Gaál József kamarai elnök beszámolt az előző küldöttgyűlés óta eltelt időszak eseményeiről és eredményeiről. A vállalkozói tájékoztatóban a megye gazdasági helyzetét, illetve az elkövetkező időszak kihívásait taglalta a kamarai elnök.

Ezt követően az ünnepélyes perceket a kecskeméti Kodály Iskola növendékeiből alapított Miraculum-Aurin Kóruscsalád Aurin Leánykara igényes zenei köszöntése vezette fel.

Gaál József elnök megnyitó beszéde után került sor a díjátadásokra. A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Díjbizottsága az elért szakmai sikerekért több vállalkozást és kiváló szakembert részesített elismerésben. A kamara elnöke, alelnökei és titkára nyújtották át az arra érdemeseknek a kitüntető díjakat, valamint az Elnöki Dicsérő Okleveleket. A lista a mellékletben olvasható.

A kamarai hagyományoknak megfelelően az ünnepi küldöttgyűlésen részesültek a jótékonysági Hírös Vacsora bevételéből tanulmányi támogatásban a szakképzésben kiemelkedő teljesítményt nyújtó, ám szociálisan hátrányos helyzetű tanulók.

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vezetése és munkatársai valamennyi kitüntetettnek és jutalmazottnak szívből gratulálnak! 
Rendezvénynaptár

March 2023
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2