FRISSÍTVE

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2022. augusztus 25-én rendezte meg hagyományos jótékonysági vacsoraestjét. A Kecskeméti Csárda és Borházzal közösen szervezett, országosan egyedülálló vacsoraest célja ezúttal is az volt, hogy a bevételből – a megye vállalkozóinak segítségével – a szakképzésben résztvevő, szociálisan hátrányos helyzetű tanulóknak segítséget nyújtson.


Az ünnepélyes megnyitón Gaál József mondott üdvözlő beszédet. Mint mondta, az elmúlt években 131 tanulót több mint 5 millió forinttal támogattak a szervezők. A kamara elnöke köszönetét fejezte ki a Hírös Vacsora szponzorainak és a támogatóknak.

Az idén 500 vendég gondolta úgy, hogy a nemes ügy érdemes a támogatásra. Most – először – támogatói jegyek vásárlására is lehetőséget biztosított a kamara. Azok, akik személyesen nem tudtak részt venni a Hírös Vacsorán, ezzel segíthették a rendezvény célját. Összesen 120 darab támogatói jegy kelt el.

Borászati vállalkozások, valamint a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ Szőlészeti és Borászati Kutatóintézetének Kecskeméti Kutató Állomása adták a kétféle menühöz járó fröccs alapanyagát. Ezek közül kettő nedű viselheti az idei Kecskemét Város Bora kitüntető címet. A vacsorához felszolgált friss kenyerek is vállalkozói felajánlásból származtak.

A Hírös Hét forgatagának hagyományos alkalmán, a 14. Hírös Vacsorán Radics Sándor világhírű mestercimbalmos, Guinness-rekorder, a Magyar Köztársaság Érdemkeresztjének Ezüst fokozatú kitüntetettje értékes zenei aláfestéssel szolgált a vendégek örömére.

A hangulatos estét jóízű beszélgetések fűszerezték.


Sajtómegjelenések:
baon.hu
hírös.hu
Hírös Hét Fesztivál - facebook
Kecskeméti Televízió - Hírös Hírek
Kecskeméti Televízió - Gazdasági Ablak
keol.huRendezvénynaptár

November 2022
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2