Másodszorra indította el a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Kara a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával közösen a „Kamara a vállalkozásokért” elnevezésű exkluzív, szabadon válaszható tárgyat. Az első, februári előadás a campuson zajlott, a második alkalomnak a kereskedelmi és iparkamara kecskeméti székháza adott otthont március elején.


A köztestületi formában működő gazdasági önkormányzatot Sipos Zsolt, a szervezet titkára mutatta be a hallgatóknak, akik a kamaratörténettől a vállalkozásokat segítő szolgáltatásokig minden lényeges információt megkaptak az előadáson. A gazdaságfejlesztési tevékenység részleteit Nyerges Tibor, a terület felelős vezetője ismertette.
Mit nevezünk az üzleti életben sikernek? Mi mindent kell figyelembe venni ahhoz, hogy ez elérhető legyen? Erről Kurdi Viktor, a BÁCSVÍZ Zrt. elnök-vezérigazgatója, a kamara általános alelnöke beszélt a kurzus hallgatóinak.

Mint ismert, az elsőként 2020-ban elindított egyetemi kamarai tantárgy hallgatói a GTK oktatóitól, valamint a megye sikeres üzletembereitől és gazdasági szakembereitől tanulhatták meg az üzleti ötletek megvalósításának és egy vállalkozás elindításának mesterfogásait.

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara számára rendkívül fontos, hogy az önálló ötletekkel, vállalkozói ambícióval rendelkező fiatalok már a tanulmányaik idején megismerjék a kamara által nyújtott szolgáltatásokat. Végzett szakemberként, elképzeléseik megvalósításának kezdetén és később is a kamara számos területen tudja a cégük fejlődését segíteni. A kamarával együtt könnyebb felfedezni azokat az értékeket, amivel érdemes élni, ilyen például az a kapcsolati tőke és az a szakmai tapasztalat, amelyet ez a vállalkozói közösség nyújthat számukra.


Rendezvénynaptár

September 2022
M T W T F S S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó