A LinkedIn jelenleg a legjobb üzleti platform. Manapság egyre nagyobb teret nyer az üzleti felhasználók körében. Leginkább a marketing, az értékesítés, a kapcsolatépítés és a munkaerőtoborzás területein alkalmazható haszonnal. Ezt igazolta az az előadás, amelyet a Full Funnel Marketing csapata képviseletében Borbély Bence tartott a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában a köztestület közreműködésével.

Mi a LinkedIn? Tartalommarketing és fizetett hirdetések. Az előadó ezekre a témakörökre bontva adott tájékoztatást a professzionális közösségi média platformról.
A jelenlegi vírushelyzet új világot teremtett. Új megoldásokra van szükség, ebben nyújt segítséget a LinkedIn, mint marketing csatorna és értékesítési csatorna is, valamint munkaerőforrás, ahol megtalálható az ideális szakember. Közösségi média platform jellegéből adódóan pedig kapcsolati hálónak is tekinthető, ahol szinte bárki elérhető.
Az előadó bemutatta, hogyan lehet létrehozni személyes és céges profilt, milyen értékesítési és toborzási lehetőségek állnak rendelkezésünkre, valamint a posztok és a fizetett hirdetések létrehozásáról is beszélt.
Az érdeklődők között volt olyan, akinek még nincs LinkedIn profilja, vagy nem tudja, hogyan hozza ki belőle a maximumot. Van, aki szeretne fejlődni a LinkedIn Marketingben, akinek jól jönne a B2B értékesítésben egy új és hatékony csatorna, és aki a legjobb szakembereket szeretné alkalmazni a cégében.
Az interaktív előadást követően egy későbbi, előre egyeztetett időpontban minden jelenlévőnek lesz lehetősége egyéni konzultációra Borbély Bencével, a Full Funnel Marketing társalapító tulajdonosával.


Rendezvénynaptár

September 2021
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Kamarai Videók

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó