Szakmai elismerésekre vonatkozó pályázatok HR és CSR témában

Figyelmébe ajánljuk az alábbi kezdeményezéseket, amelyek kiváló lehetőséget nyújtanak a vállalkozók hálózatépítésére, tudásmegosztására, jó üzleti megoldások és gyakorlatok kihangosítására. Mindhárom díjazásban közös, hogy a fókuszba a gazdaság működésének legfontosabb elemét, az embert helyezik.


OHE - HR Oscar pályázat

Országos Humánmenedzsment Egyesület és a Budapesti Kereskedelmi és Ipar Kamara közösen indított pályázatának célja jó HR management megoldások/gyakorlatok felkutatása, bemutatása és népszerűsítése. Az idén 32. alkalommal meghirdetett HR Oscar pályázat során olyan cégek, szervezetek, HR osztályok, szakemberek jelentkezését várjuk, akik valamilyen egyedi megoldást, módszert, innovatív eszközt vezettek be, fejlesztettek ki az elmúlt 1 évben a szervezetükben vagy kreatív (ám kivitelezhető) elképzeléseik eddig terv szintjén léteztek. A pályázat 3 kategóriában KKV, nagyvállalati és a BKIK támogatásával a „nem budapesti székhelyű és telephelyű vállalatok” számára került kiírásra.

 

CSR Hungary Díj

A 2024-ben 17. alkalommal meghirdetett Magyar Üzleti Felelősség – CSR Hungary Díj. A szokásoknak megfelelően 10 kategóriában pályázható meg kis-közép-nagyvállalkozások, intézmények részéről a felelős és fenntartható üzlet, az ESG megoldások világában. A program évente lehetőséget kínál a szervezeteknek, hogy bizalmat és tudatosságot teremtsenek az érdekeltek körében felelős és fenntarthatósági irányításuk bemutatásával. A BKIK támogatásának köszönhetően idén elsőként a „legjobb nem budapesti CSR megoldás” külön kategóriában is osztanak díjat.

 

OFA - „Az Év Felelős Foglalkoztatója

Az idén kilencedik alkalommal hirdeti meg Az Év Felelős Foglalkoztatója” pályázatát az OFA Nonprofit Kft. A jelenlegi munkaerőpiaci folyamatokra reagálva, a munkáltatóknak szükségük van a mindennapi fejlődésre, amit szemléletváltással, új eszközök alkalmazásával vagy a meglévők átszervezésével lehet elérni, reagálva a folyamatosan változó munkavállalói igényekre, az elkötelezett, elégedett munkavállaló megtartása, hatékonyságának növelése érdekében. A nagy népszerűségnek örvendő pályázatot a BKIK idén is támogatja.

 


Rendezvénynaptár

July 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2