Európai Vállalkozásfejlesztési Díj pályázat

Magyarország Kormánya honlapján megjelent az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj 2024 Pályázat. A Nemzetgazdasági Minisztérium 2024. május 31-ig várja azon kreatív, innovatív és egyedi vállalkozásfejlesztési programok nevezését, amelyek segítik a vállalkozóvá válást és megkönnyítik a vállalkozások mindennapjait.


Az Európai Vállalkozásfejlesztési Díj felhívás Európa-szerte keresi a vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó szervezetek és vállalkozások legsikeresebb kezdeményezéseit, elismeri és bemutatja a legjobb gyakorlatokat, felhívja a figyelmet a vállalkozói lét hozzáadott értékeire, valamint inspirálja a potenciális jelölteket.

A díj hat kategóriában nyerhető el:

  • A vállalkozói kedv ösztönzése
  • A vállalkozói ismeretek növelése
  • A digitális átállás támogatása
  • Az üzleti környezet fejlesztése, és a vállalkozások külpiacra lépésének elősegítése
  • A fenntartható átállás ösztönzése
  • Vállalkozások a társadalmi esélyegyenlőségért


A két fordulóból álló felhívás első, nemzeti fordulójában legsikeresebben teljesítő két kezdeményezés lehetőséget kap, hogy az európai fordulóban is megmérettesse magát, és kategóriájában a legjobbként részesüljön elismerésben, vagy elhozza az Európai Zsűri Fődíját. Az idei esemény különlegessége, hogy a 2024. második félévi magyar uniós elnökségre tekintettel a rendezvény második fordulójának helyszíne Budapesten lesz, az európai forduló díjainak átadására egy nagyszabású díjátadó eseményen kerül sor 2024 novemberében.

A támogatható szervezetek közé tartoznak a nemzeti szervezetek, az érdekképviseletek, a nonprofit szervezetek, az önkormányzatok, a régió szervezetek, de állami hatóságok és vállalkozások közötti együttműködés keretében szervezett programokkal is részt lehet venni.

A
pályázati felhívás, a jelentkezési lap, az eljárási útmutató, valamint a pályázathoz kapcsolódó adatvédelmi tájékoztató csatoltan olvasható.


Rendezvénynaptár

May 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2