Junior Prima 2022 - Magyar ismeretterjesztés és média kategória - Jelölés

Kedves Ajánlónk!

A Prima Primissima Díjat Demján Sándor úr a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének támogatásával 2003-ban alapította. Célja a magyar értelmiség szellemi eredményeinek megőrzése, a hazai tudomány, művészet, kultúra és sport fejlesztésének erősítése egy olyan, hatalomtól és politikától független kitüntető cím adományozásával, amelynek megkérdőjelezhetetlen értéke van a közvélemény szemében. A Prima Primissima Díj rangját e hitelességre törekvés mellett azon díjazottak személye emeli még magasabbra, akik az elmúlt egy évtizedben a legjobbakká váltak a jók között. Az elismerés társadalomformálásban betöltött szerepe ma fontosabb, mint valaha, hiszen felgyorsult világunkban az értékválasztási lehetőségek tömegével küzdve nehéz biztos pontot találni. Hisszük, hogy díjazottjaink valódi példaképek – küldetésünk pedig továbbra is az, hogy ezután is megtaláljuk azokat a kiválóságokat, akiknek teljesítménye, emberi tartása, értékrendje követendő lehet.

 

A Prima Primissima Díjakat a 2007. évtől kifejezetten fiatal tehetségek számára is odaítélik, amelyet az az igény hívott életre, hogy ne csak a már komoly eredményeket felmutató szakembereket jutalmazzák, hanem a feltörekvő tehetségeket is.

A Junior Prima Díj igazi újdonságot jelentett azzal, hogy megteremtette a fiatal, ígéretes tehetségek méltó elismerésének lehetőségét, így olyan hagyományokat követ, amelyre az egész társadalom megbecsüléssel tekint. Valamennyiünk felelőssége, hogy esélyt teremtsünk a “junioroknak”, lehetőséget kínáljunk számukra “szeniorrá” válásukhoz.

A Junior Prima Díjakat először három kategóriában (tudomány, sport és oktatás) adták át, majd a Prima Primissima Alapítvány kezdeményezésére 2008-tól újabb kategóriákat – sajtó, képzőművészet, színház- és filmművészet, irodalom, építészet és építőművészet – hívott életre az alapítvány kuratóriuma.

A KAVOSZ Zrt. 2014-ben Társalapítóként csatlakozott a Prima Primissima Alapítványhoz és 2021-ig a Junior Prima Díjak SAJTÓ kategóriájában díjaztuk és 2022-től a Junior Prima Díjak ISMERETTERJESZTÉS ÉS MÉDIA kategóriájában díjazzuk a fiatal tehetségeket.

Az idei évben is nagyra becsült szakembereket kértünk fel a zsűrizésre, hogy tapasztalatukkal és tudásukkal segítsék a kiválasztás folyamatát.

A tét nem kevés, mert zsűri által Díjazott 6 fő személyenként nettó 2 millió forint pénzjutalomban részesül.


Megtisztelő lenne számunkra, ha az ifjú tehetségek megismerésében és e nívós díjra való jelölésben Ön is segítségünkre lenne, ezért amennyiben ismer olyan 30 év alatti, magát magyarnak valló, a magyar média (blog, vlog, híradó, írott sajtó, irodalmi mű, fotóriporter, dokumentumfilm, stb) területén tevékenykedő, kiemelkedő eredményeket elért magánszemélyt/alkotóközösségeket, akit/akiket jelölésre érdemesnek tart kérjük, hogy a https://juniorprima.kavosz.hu/junior-prima-dij-jeloles/ oldalon a jelölt elérhetőségeit, szakmai önéletrajzát és publikációt feltüntetve küldje meg számunkra legkésőbb 2022. október 14-ig.

Jelszó:
junior2022

Amennyiben a jelöléssel kapcsolatban kérdése, kérése lenne, kérem keresse kollégáimat a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. elérhetőségen, készséggel állnak rendelkezésére.

A jelölési folyamat a magyar szellemi értékek megőrzése és további fejlesztése szempontjából kimagasló jelentőségű, hiszen a jelölti kör minősége határozza majd meg a későbbi díjazottakét is!

Legyen részese a tehetségek kiválasztásának!

Tisztelettel,

Krisán László
vezérigazgató
KAVOSZ Zrt.
Junior Prima Díj Társalapító – MAGYAR ISMERETTERJESZTÉS ÉS MÉDIA Kategória


Rendezvénynaptár

March 2023
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2