PÁLYÁZATI FELHÍVÁS | Design Management Díj 2022

A Magyar Formatervezési Tanács aktuális Design Management Díj pályázatának felhívása

A Díjra jelölhetők a kiváló designmenedzsment gyakorlatot folytató vállalkozások, intézmények a csatolt jelölőlap kitöltésével, augusztus 1-jei határidővel.

A szakmai szervezetek jelölései hasznos alapot jelentenek a Díj számára, hogy évről-évre értékes, szerteágazó pályázói körben kerülhessen kiosztásra a Design Management Díj, illetve különdíj és elismerő oklevelek. Az elismerteket ajánló szakmai szervezeteket a Díj kommunikációjában is kiemeli a Díjat alapító Magyar Formatervezési Tanács.

A jelölések beérkezését követően az Iroda felveszi a kapcsolatot a jelölt szervezetekkel, akiknek augusztus 1-ig lesz módja a pályázathoz szükséges dokumentációk beküldésére. A járványügyi helyzet okán idén is egyszerűsített benyújtással, postai helyett elektronikus úton várják mind a jelöléseket, mind a szervezetek nevezését.

A 2009-ben alapított Design Management Díjat a Magyar Formatervezési Tanács azzal a céllal hívta életre, hogy elismerje azokat a szervezeteket, melyek példaértékű eredményeket és sikeres működési modelleket mutatnak fel a designmenedzsment hatékony projekt és szervezeti integrációja révén, hazai és nemzetközi szinten is felhívták magukra a figyelmet.
Évente bruttó 1 millió forintban részesül a legkiválóbbnak ítélt vállalat, intézmény, valamint elismerő oklevélben részesülnek a bírálóbizottság által szintén kimagaslóan eredményesnek ítélt gazdálkodó szervezetek.

A Díjra várják azon szervezetek nevezését, amelyek magukénak vallják a Díj által közvetített értékeket, ezen működési elvek alkalmazását sikerük fontos elemének tartják. A Design Management Díjon a nevezés, egyidejűleg a dokumentáció beküldésének határideje: 2022. augusztus 1., éjfél.

A Díjra emellett magánszemély is jelölheti a látókörébe eső, a fenti célokat megvalósító, elismerésre méltó teljesítményt nyújtó gazdálkodó szervezeteket,intézményeket. A jelölés határideje: 2022. augusztus 1., éjfél.

A körülmények okán mind a magánszemélyi jelöléseket, mind a szervezetek elegendő elektronikusan beküldeni az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre.

A díjra jelölhető, illetve nevezhet minden olyan jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, cég, szervezet, intézmény (a továbbiakban együtt: szervezet), amelynek székhelye Magyarország területén van. A díjat elnyerheti bármilyen termelő vagy szolgáltatásokat nyújtó szervezet, amely a jelen felhívást megelőző 3 évben végzett tevékenysége során a designmenedzsment stratégiai alkalmazásával példamutató eredményt ért el.

A pályázattal kapcsolatos további részletek, a korábbi évek elismertjei, valamint az aktuális felhívás és a kapcsolódó kérdőív ITT érhető el. Egyben csatoltan is elérhető a jelölő-, illetve nevezési lapot tartalmazó felhívás és kérdőív.
Rendezvénynaptár

February 2023
M T W T F S S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2