Magyar Formatervezési Díj 2022 - pályázati felhívás

A Magyar Formatervezési Díj pályázat célja a magyar formatervezés teljesítményének bemutatása és népszerűsítése, a hazai formatervezés kiemelkedő alkotóinak elismerése, valamint a magyarországi termékek nemzetközi versenyképességének javítása a formatervezés eszközeivel. Az Innovációs és Technológiai Miniszter – a Magyar Formatervezési Tanács (MFT) közreműködésével – immár 43. alkalommal hirdeti meg a Magyar Formatervezési Díj pályázatot. A legrangosabb hazai design elismerésre tervezők, gyártók, kereskedők és megrendelők pályázatát egyaránt várja az MFT. Pályázni az elmúlt három évben létrehozott termékekkel, szolgáltatásokkal lehet termék, vizuális kommunikáció, terv és diákmunka kategóriában.

A pályázat beérkezésének határideje: 2022. május 1. éjfél


A jelen helyzetben a pályázatokat elegendő elektronikusan beküldeni az alábbi e-mailcímre: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

A díjazott munkák alkotói oklevélben és pénzjutalomban részesülnek, amely a pályázat kiírója döntésének megfelelően hozzávetőleg bruttó 600.000 Ft / díj. A bírálóbizottság által legjobbnak ítélt további pályamunkák meghívást nyernek a kiállításra és elismerő oklevélben részesülnek.

További információk és jelentkezési lap a csatolt mellékletben találhatók.

A pályázati felhívás online felületen is elérhető, közvetlen linkje: https://www.sztnh.gov.hu/sites/default/files/mfd2022_felhivas_vegl.pdf

Friss hírek, érdekességek: https://www.facebook.com/magyarformatervezesidij; https://www.instagram.com/magyarformatervezesidij

A Magyar Formatervezési Díj pályázatáról további tájékoztatást a Magyar Formatervezési Tanács Irodája nyújt, kérjük, keresse bizalommal Kohut-Jankó Annát az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.

Mellékletek:
Download this file (MFD2022_felhivas.pdf)MFD2022_felhivas.pdf

Rendezvénynaptár

January 2023
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2