2025-ben immár huszonhatodik alkalommal rendezik meg az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének hagyományos Séfbálját. Ez az este kiváló lehetőség arra, hogy a gasztronómia szerelmesei és szakemberei egy helyen találkozzanak, ünnepeljenek és inspirálódjanak.
A XXVI. Séfbál helyszíne az Új Tanyacsárda, ahol elegáns és barátságos környezetben élvezhetik az estét. Az idei program különleges meglepetéseket tartogat, beleértve a díjátadót is, ahol az év legaktívabb szakácsait és gasztronómiai innovációit jutalmazzák a szervezők. Az esten átadásra kerül az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének Életműdíja is.
Jubileumi Séfbál díszvendége:
Garaczi János, a Lajosmizsei Tanyacsárda tulajdonosa, az Első Magyar Fehérasztal Lovagrend Nagymestere.
A bálon a vendégek megkóstolhatják majd a legkiválóbb magyar borokat és pálinkákat, valamint egy exkluzív, büféasztalos vacsorát. A vacsoráról <a házigazda szerepében> Kovács Attila és meghívott Séfek gondoskodnak majd. Az este folyamán lehetőség nyílik szakmai kapcsolatok építésére és régi barátságok ápolására, miközben a zenei program és a táncparkett felejthetetlen élményeket ígér.
Időpont: 2025. február 15., szombat, 18 órától
Helyszín: Új Tanyacsárda (H-6055 Felsőlajos, Közös 150.)
Részvételi díj: 19.990 Ft/fő, amely a következő szolgáltatásokat tartalmazza:
- üdvözlő koktél, ásványvíz, üdítő, kávé, bor- és pálinkakóstoló
- bőséges svédasztalos vacsora
- zene és tánc hajnalig
- belépőjegy, amely tombolajegy is egyben - értékes nyereményekkel
A belépőjegy mellé, kedvezményes árú szoba is igényelhető. (Kérjük, ezzel kapcsolatban vegye fel a kapcsolatot a szervezőkkel!)
Belépőt igényelni e-mailben lehet az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen, név, e-mailcím, telefonszám, igényelt jegyek darabszáma és szobaigény megjelölésével.
Bővebb információ: +36-70/394-8771
Ne hagyja ki ezt a különleges eseményt, amely méltán vált a magyar gasztronómiai élet egyik legfontosabb találkozóhelyévé! A szervezők szeretettel várják Önt is a XXVI. Séfbálon, hogy együtt ünnepelhessék a magyar konyhaművészet sikereit és jövőjét!