MKIK ASEAN Tagozat

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) megalakítja az ASEAN Tagozatát. A Tagozat céljai Magyarország és a délkelet-ázsiai országok (Brunei, Fülöp-szigetek, Indonézia, Kambodzsa, Laosz, Malajzia, Mianmar, Szingapúr, Thaiföld, Vietnám) közötti gazdasági kapcsolatok fejlesztése, a magyar vállalkozások külkereskedelmi kapcsolatainak előmozdítása, az export és a gazdasági együttműködés ösztönzése.

A Tagozat kiemelten fontos célja a magyar cégek piacra jutásának elősegítése az ASEAN térségben, tájékoztató fórumok, üzletember-találkozók, valamint kiutazó üzleti delegációk szervezése által. Az ASEAN térség bármely országában sikeresen kialakított üzleti kapcsolatokkal a magyar cégek számára nemcsak az adott ország üzleti lehetőségei nyílnak meg, de egy több mint 600 millió lakossal rendelkező célpiacra is beléphetnek.

A Tagozat elnöki pozíciójára Dr. Parragh László, az MKIK elnöke Dr. Ascsillán Endrét, a GE közép-kelet-európai alelnökét kérte fel, aki a felkérést örömmel elfogadta.

Amennyiben szeretnének részt venni a Tagozat munkájában, szándékukat a mellékelten található belépési nyilatkozat kitöltésével, cégszerű aláírásával és az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címre való megküldésével jelezhetik legkésőbb 2023. november 15-ig. A tagozati tagság az önkéntes kamarai tagoknak és más tagozati tagvállalatoknak ingyenes. Amennyiben a cég ilyen tagsággal nem rendelkezik, az éves tagozati működési hozzájárulás díja 20.000 Ft+ÁFA (bruttó 25.400 Ft). Az adatvédelmi előírások miatt fontos a belépési nyilatkozatot céges aláírással ellátni és ezt a dokumentumot beszkennelve vagy eredetiben a fenti címre megküldeni.

A Tagozat későbbiekben elfogadásra kerülő ügyrendjét csatoltan olvashatják. Az ASEAN Tagozat alakuló ülését 2023. november 28-án, Budapesten tartják meg, amelyre külön meghívót fognak küldeni.

Kérdések esetén Végvári Kristóf, az ASEAN Tagozat titkára készséggel áll a cégek rendelkezésére a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen vagy a +36 1 474 5106-os telefonszámon.


Rendezvénynaptár

April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2