Nemzeti Kiválóság Díjat nyert a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft.

A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. üzleti tevékenységét Nemzeti Kiválóság Díjjal ismerték el. A díjat Palkovics László Innovációs és Technológiai Miniszter adta át ünnepélyes keretek között november 22-én a Pesti Vigadóban.

A Nemzeti Kiválóság Díjat Bíró Attila, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. ügyvezető igazgatója vette át. A kiválóság pályázatot az Innovációs és Technológiai Minisztérium hirdeti meg, melynek célja a kiemelkedő teljesítményt felmutató, sikeresen működő szervezetek tevékenységének elismerése. A beérkezett pályázatokat a Nemzeti Kiválóság Díj Bizottság bírálja el, független, külső értékelők bevonásával. A díjazottakról a bizottság javaslata alapján az innovációért és technológiáért felelős miniszter dönt.

Bíró Attila, a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. ügyvezető igazgatója: „A Knorr-Bremse Fék-rendszerek Kft. üzleti teljesítményének nagy elismerése ez a Díj. Nem pusztán egy termékünk minősége vagy adott üzleti év eredményessége mérettetett most meg, hanem az egész szervezet működése, eredményei és képessége további sikerek elérésére. Minden kollégánkat köszönet illet meg, az ő elkötelezettségük sikereink záloga. A független értékelők visszajelzései alapján objektív képet kaptunk működésünkről, javaslataikkal további fejlődésünket szolgálják majd."

A kiválóság kritériumrendszerét az EFQM (European Foundation for Quality Management) dolgozta ki, nyolc alapelve van. Azok a vállalatok bizonyulnak kiválónak, akik ezeknek megfelelnek, tehát képesek értéket adni vevőiknek, fenntarthatóságra törekszenek, módszeres innovációs tevékenységet folytatnak, folyamatosan fejlesztik szervezeti képességeiket, agilisan menedzselik folyamataikat, vezetőik példaképül szolgálnak és képviselik a tisztességes üzleti magatartást, tehetségeiket elismerik, valamint képesek az elért kiváló eredményeiket tartósan fenntartani.

A Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft., a Knorr-Bremse Csoport tagja, több mint harminc éve állít elő haszongépjármű-fékrendszereket Magyarországon, Kecskeméten. Budapesten Kutatás-Fejlesztési Intézetében fejlesztik a cégcsoport legújabb innovációit. Közel 1000 főt foglalkoztat hazánkban.

 

Forrás: keol.hu


Rendezvénynaptár

May 2022
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Kamarai Videók

Várható események

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó