NAK Erősödő agrár- és élelmiszergazdaság, jólétében gyarapodó vidék című kiadványa

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) átfogó kiadványt készített a hazai agrárium kihívásairól. A NAK az elmúlt hónapokban részletesen értékelte az ágazat helyzetét, fejlődési lehetőségeit, és a hatékonyságot és versenyképességet javító konkrét javaslatokat fogalmazott meg.

A NAK öt évvel ezelőtt konkrét javaslatokat fogalmazott meg az agrárium fejlődésére vonatkozóan, ehhez hasonlóan számos külső tényezőre tekintettel az elmúlt hónapokban ismételten komplexen megvizsgálta az ágazat helyzetét, és megfogalmazta a hatékonyság, versenyképesség javításához szükséges lépéseket. Ennek eredményeként született az Erősödő agrár- és élelmiszergazdaság, jólétében gyarapodó vidék című kiadvány, melyet csatoltan olvashatnak.

A dokumentum kitér azokra a NAK számára dedikált fő feladatokra is, amelyek elvégzésével a következendő időszakban segíteni tudja tagjai hatékony működését, legyen szó a támogatáspolitikával kapcsolatos érdekképviseletről, a földforgalmi szerződések vizsgálatáról, fajtakísérletekről, a szaporítóanyagokkal vagy a nagykereskedelemmel kapcsolatos problémák megoldásáról, illetőleg az információk, szaktudás folyamatos átadásáról.


Rendezvénynaptár

February 2024
M T W T F S S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2