XII. Országos Kéménykonferencia Kecskeméten
A Kéményjobbítók Országos Szövetsége 12. alkalommal rendezte meg az Országos Kéménykonferenciát, amelyet 2022. március 24-25-én Kecskeméten, a Három Gúnár Rendezvényházban tartottak.
 
A rendezvényt megelőző sajtótájékoztatón Netoleczy Károly, a KÉOSZ elnöke, dr. Barna Lajos, a Szervező Bizottság elnöke, valamint dr. Chappon Miklós, a KÉOSZ alapító elnöke tájékoztatták a helyi média képviselőit, hogy a kétévente megrendezésre kerülő szakmai fórum célja, hogy lehetőséget biztosítsanak a szakembereknek az égéstermék-elvezetés témakörében tapasztalt eredmények és a fejlődés megismerésére, valamint a felmerülő aktuális kérdések megvitatására. Elmondták, hogy az elmúlt két évben is jelentős változás következett be az égéstermék-elvezetőkkel kapcsolatos előírások és a környezetvédelmi elvárások, valamint az új energetikai előírások terén. A konferencia előadásainak központi témái között a gyűjtőkémények kérdésköre, valamint a kéményseprő-ipari szabályozás és együttműködés kérdése állt.
A konferenciához kapcsolódó szakmai kiállítás megnyitóján Gyapjas János tű. ezredes, a Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatóhelyettese bejelentette, hogy a Somogyi Elektronic Kft. által felajánlott 100 db füstérzékelő készüléket a megyében élő, rászoruló családoknak fogják átadni. Az érdeklődők a kiállítótérben megtekinthették a korszerű gyártmányokat és azok alkalmazási feltételeit, valamint személyes konzultációt folytathattak a szakmai cégek képviselőivel.
 
Ezt követően került sor a konferencia hivatalos megnyitójára, ahol Dr. Szeberényi Gyula Tamás, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere köszöntötte a megjelenteket, valamint a kiemelkedő szakmai munka elismeréseként átadásra kerültek a Meszléry Celesztin-díjak és a 2021. évi Macskásy Árpád Életmű Díj is.
 

Rendezvénynaptár

January 2023
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2