Pintye László 1954-2021

A gyászban, a hirtelen megrendülésben gyorsan elfogynak a szavak. Azt gondoljuk, úgy érezzük, hogy a valóság azonnal megváltozik. Pedig csak megráz bennünket egy nehezen elfogadható tapasztalat: a földi létünk véges.

Aki marad, azé előbb a döbbenet, később a keserédes emlékezés. Úgy tűnhet, hiábavaló minden szenvedés, hosszan kell szoknunk a megbékélést, a nyugalmat, a csendet.
Mindig ez történik, amikor valaki, akit szeretünk és tisztelünk, egyik pillanatról a másikra elérhetetlenné válik számunkra. Minket azonnal elkezd feszíteni a sok kimondatlanul, kibeszéletlenül maradt történet, meg mindaz, ami még lehetett volna, ha (…).

Mert mi még számítottunk Rád, Laci! Akkor is, ha Te már jó előre elrendeztél magad körül mindent. Átadtad hivatalodat, leadtad tisztségeidet, felszámoltad vállalkozásodat. Készültél az örömteli, kalandos nyugdíjas életre. Ahogy tőled mindig megszoktuk, tervszerűen.

Mi még szerettünk volna elegánsan, ünnepélyesen elköszönni tőled. Megköszönni az értékes, eredményes évtizedeket. A számtalan közös küzdelmet, megdolgozott sikert, érdemeidet. Mi még később is igényt tartottunk volna szakértelmedre, emberségedre, melyet megtapasztaltunk.

A legnehezebb minden mellett hiányod. A harsány, élénk, örökké életvidám természeted nélküli űr.
Kiürült az utolsó borospohár is, Laci! Nem tudunk újra tölteni. Keserédes. Mi maradtunk. Hosszan kell szoknunk a megbékélést, a nyugalmat, a csendet.

Búcsúzik tőled és emlékedet szeretettel őrzi a Bács-Kiskun Megyei Iparszövetség valamennyi tagja, vezetősége és munkatársa, valamint a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara vezetősége és minden munkatársa.

Gyászoló családtagjaiddal saját halottunkként kísérünk utolsó utadra 2021. május 4-én, kedden 13:00 órakor, a Kecskeméti Köztemetőben. Minden barátodat, ismerősödet, tisztelődet arra kérünk, hogy a járvány temetésekre vonatkozó szabályainak betartása mellett, egy szál virággal rója le kegyeletét. A családtagok kérése alapján kérjük a részvétnyilvánítás mellőzését.


Rendezvénynaptár

July 2021
M T W T F S S
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Kamarai Videók

Várható események

Festők Nemzetközi Konferenciája
2021.08.12
0:00 - 0:00

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó