Slonszki Attila: Az a feladatunk, hogy egyre jobban képviseljük a vállalkozókat

A múlt heti tisztújítás eredményeként ismét Slonszki Attila lett a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi alelnöke. A versenyszférából érkezett szakember az elmúlt ciklus eredményeire alapozva tovább szeretne nyitni a vállalkozások irányába, és erősítené a felek közötti kommunikációt is.

Vállalkozói szemlélettel és a versenyszférában szerzett tapasztalatokkal érkezett négy évvel ezelőtt a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökségébe Slonszki Attila. A most újraválasztott kereskedelmi alelnök azt mondja, hogy a vállalkozók felé történő nyitás, a hatékonyabb kommunikáció tekintetében vannak sikerélményei, de szerinte a következő időszakban tovább kell erősíteni ezt a folyamatot.

Azt gondolom, hogy a vállalkozások érdekvédelmi szervezete a kamara. Nekünk tisztségviselőként az a feladatunk, hogy egyre jobban képviseljük az üzletemberek érdekeit. Hangsúlyozni szeretném, hogy az érdekképviselet nem csak egy üres szó számomra. Főleg a mostani válságidőszak bizonyítja, hogy mekkora igény van az általunk nyújtott segítségre. Az elmúlt hónapokban sokkal többen érintkeztek velünk, mint talán korábban bármikor – mondta a Kecskeméti Médiacentrumnak Slonszki Attila.

A kereskedelemért felelős szakember szerint a gazdaság mostani helyzetében még inkább felértékelődik a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szerepe. Erre készülve pedig azt szeretnék, ha a megfogalmazódó igényeket még szélesebb körben tudnák kiszolgálni – mondta a kereskedelmi alelnök, Slonszki Attila.

Forrás: hírös.hu


Rendezvénynaptár

June 2021
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Kamarai Videók

Várható események

No events

evszazadokoroksege

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó