A szakértői beszámolók és rögzített feljegyzések alapján a projekt zárásaként elkészült a szakmai összefoglaló  "Az olasz gasztronómia legújabb anyagai, eszközei, technológiai eredményeinek vizsgálata Bács-Kiskun megyei gazdálkodó szervezetek és iskolarendszerű képzést folytató intézmények gyakorlati oktatói részére cukrász és szakács szakmában (11/0029-L/3023) projektre.

Az olasz gasztronómia legújabb anyagai, eszközei, technológiai eredményeinek vizsgálata  Bács-Kiskun megyei gazdálkodó szervezetek és iskolarendszerű képzést folytató intézmények gyakorlati oktatói részére cukrász és szakács szakmában projekt összefoglalója

Rendezvénynaptár

Augusztus 2017
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

Kamarai Videók

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók