A szakértői beszámolók és rögzített feljegyzések alapján a projekt zárásaként elkészült a szakmai összefoglaló  "Az olasz gasztronómia legújabb anyagai, eszközei, technológiai eredményeinek vizsgálata Bács-Kiskun megyei gazdálkodó szervezetek és iskolarendszerű képzést folytató intézmények gyakorlati oktatói részére cukrász és szakács szakmában (11/0029-L/3023) projektre.

Az olasz gasztronómia legújabb anyagai, eszközei, technológiai eredményeinek vizsgálata  Bács-Kiskun megyei gazdálkodó szervezetek és iskolarendszerű képzést folytató intézmények gyakorlati oktatói részére cukrász és szakács szakmában projekt összefoglalója

Rendezvénynaptár

November 2017
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Kamarai Videók

Legolvasottabbak

Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó