A szakértői beszámolók és rögzített feljegyzések alapján a projekt zárásaként elkészült a szakmai összefoglaló  "Az olasz gasztronómia legújabb anyagai, eszközei, technológiai eredményeinek vizsgálata Bács-Kiskun megyei gazdálkodó szervezetek és iskolarendszerű képzést folytató intézmények gyakorlati oktatói részére cukrász és szakács szakmában (11/0029-L/3023) projektre.

Az olasz gasztronómia legújabb anyagai, eszközei, technológiai eredményeinek vizsgálata  Bács-Kiskun megyei gazdálkodó szervezetek és iskolarendszerű képzést folytató intézmények gyakorlati oktatói részére cukrász és szakács szakmában projekt összefoglalója

Rendezvénynaptár

Február 2019
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28

evszazadokoroksege

Kamarai Videók

Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

jNews Module



HTML formátum?

Joomla Extensions powered by Joobi

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó