Üzleti delegáció Malajziába és Szingapúrba (Kuala Lumpur-Szingapúr) - 2019.11.17-23.

Malajzia hazánk egyik legjelentősebb kereskedelmi partnere a délkelet-ázsiai régióban. Az ASEAN országok között Malajzia a 2. kereskedelmi és 3. export partnerünk. Magyarország 3 legfőbb export terméke az irodagép és gépi adatfeldolgozó berendezés, a közúti jármű és a villamos gép, készülék és műszer. Magyarország 3 legfőbb import terméke az irodagép és gépi adatfeldolgozó berendezés, a villamos gép, készülék és műszer és a híradás-technikai, hangrögzítő és lejátszó készülék. A kétoldalú áruforgalom volumene 2018-ban elérte az 580 millió dollárt.

Szingapúr üzleti, pénzügyi és finanszírozási szempontból is Délkelet-Ázsia gazdasági kapujának tekinthető, számos multinacionális cég itt működteti régiós központját és innen irányítja térségbeli, elsősorban a Délkelet-ázsiai Nemzetek Szövetségének (ASEAN) tagországaival folytatott kereskedelmet. A magyar vállalatok jellemzően hídfőállásként tekintenek Szingapúrra és a piacra lépés egyúttal dél-kelet ázsiai jelenlétet is biztosít számukra. A tapasztalatok szerint a magyar cégeket, az új innovatív technológiai megoldásokat szívesen látják, elsősorban a tudásalapú, nagy hozzáadott értéket képviselő ágazatokban szerzett magyar tapasztalatokra és szakértelemre van igény Szingapúrban. A kétoldalú áruforgalom volumene 2018-ban elérte az 641 millió dollárt.

A kiutazó üzleti delegáció célja az általános üzleti kapcsolatok fejlesztésén túl a vállalkozók közötti együttműködési lehetőségek feltérképezése, a már meglévő üzleti kapcsolatok elmélyítése.

Célcsoport
Az ASEAN országok, elsősorban Malajzia és Szingapúr iránt érdeklődő exportorientált és innovatív cégprofilú vállalkozások, melyek az alábbi területeken tevékenykednek:
- ICT
- környezeti, tiszta technológiák
- gépipar
- mezőgazdasági technológiák
- élelmiszeripar
- vízipar
- hulladékgazdálkodás
- szennyvízkezelés

Tervezett programok
- üzleti fórum és üzletember-találkozó Kuala Lumpurban és Szingapúrban
- tájékoztató konzultációk a Magyar Nagykövetség munkatársaival Kuala Lumpurban és Szingapúrban
- látogatás kereskedelemfejlesztéssel, kkv-k támogatásával foglalkozó szervezeteknél

A megfelelő mennyiségű és minőségű üzleti partnerek felkutatása a külföldi partnereink felelőssége, erre vonatkozólag az MKIK nem tud garanciát vállalni. A kamarák mindent megtesznek a rendezvény sikeréért, de javasoljuk, hogy az eredményes kiutazás érdekében, saját szervezésben is hívjanak partnereket az üzletember-találkozóra.

A tervezett szakmai program csatoltan található.

Miért érdemes részt venni?
- ingyenes részvétel a szakmai programokon
- tájékozódási lehetőség Malajzia és Szingapúr gazdasági és üzleti környezetéről, a gazdasági együttműködési lehetőségekről
- tárgyalási lehetőség potenciális üzleti partnerekkel

Szervezők
A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Magyarország Kuala Lumpur-i Nagykövetségével, valamint Magyarország Szingapúri Nagykövetségével együttműködve, a helyi kamarai és üzleti partnerek támogatásával.

Milyen nyelvűek a szakmai programok?
A szakmai programok nyelve az angol, magyar tolmácsolást nem tudunk biztosítani.

Csoportos repülőjegy
Mind az Emirates Légitársaság, mind a Singapore Airlines által értékesített repülőjegyek esetén korlátozott számban lehetőségünk van csoportos jegy biztosítására, amennyiben a repülőjegyfoglalást a ConnecTicket Utazási Ügynökségnél intézik.

A későbbi jelentkezők figyelmét szeretnénk felhívni arra, hogy az árak a szabad repülőjegyek függvényében alakulnak és változhatnak. A repülőjegyfoglalást az ConnecTicket Utazási Ügynökségnél javasoljuk intézni.

Várható költségek
- repülőjegy (kb. 252.900 Ft/fő)
- 4 éjszaka szállásköltsége (kb. 390 EUR/szoba, kb. 130.000 Ft)
- programon kívüli étkezések
- a transzferekre 45.000 Ft/fő hozzájárulás, mely tartalmazza:
   - a reptéri csoportos transzfereket Kuala Lumpurban
   - eljutás a szakmai programok helyszínére Kuala Lumpurban
   - a reptéri csoportos transzfereket Szingapúrban
   - eljutás a szakmai programok helyszínére Szingapúrban

A csoportos transzfer csak abban az esetben biztosított, amennyiben végig a csoporttal közlekednek, egyéb esetben a programokra való eljutás egyéni szervezésben és költségen történik!

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 6.

Jelentkezés és bővebb információ
Az utazással, szállással kapcsolatos információk csatoltan találhatóak.

A jelentkezéshez az alábbiakban felsorolt 3 dokumentumot kitöltve, 2019. szeptember 6-ig a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várjuk.
- jelentkezési lap a szállásigény és a kiutazás módjának megjelölésével,
- angol nyelvű cégprofil
- aláírt adatkezelési és hozzájáruló nyilatkozat

A jelentkezést csak a 3 melléklet együttes megküldésével fogadjuk el.

Az üzleti delegáció minimum 10 fő érdeklődése esetén valósul meg, ezért kérjük, hogy foglalásukat csak visszajelzésünket követően véglegesítsék.

Kapcsolattartó: Végvári Kristóf, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel: +36 1 474 5106


Rendezvénynaptár

Augusztus 2019
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

evszazadokoroksege

Kamarai Videók

Várható események

Könyvelőkkel a duális képzésben
2019.09.25
8:30 - 16:00
Könyvelőkkel a duális képzésben
2019.09.26
8:30 - 16:00

Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó