Az értékteremtést és kapcsolatépítést hangsúlyozó női konferencia-sorozat nyolcadik alkalmán a kurázsi került a középpontba. Az előadók útmutató gondolatai azt sugározták, hogy az életre nem akadályokkal teli térként kell tekinteni, hanem mint egy játszótérre. A főszervező Csatosné Harmati Erika rekordidő alatt töltötte meg a város legkorszerűbb, legmodernebb konferenciatermét, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Platter János konferenciatermét.

A köztestület kiemelt támogatásával megvalósuló konferencián a neves előadók mindegyike a maga szemszögéből hangsúlyozta, hogy merjünk álmodni s a céljaink mellett kitartani. Az életúton nagyon fontos egy olyan társ, aki inspirál – fogalmazott dr. Zolnay Judit. A MetLife vezérigazgatója feltette a kérdést: ha magadnak nem vagy fontos, akkor kinek leszel az igazán? A félelmek leküzdése mellett a hála érzését és annak kinyilvánítását is hangsúlyozta dr. Zolnay Judit.
Tűzzel, szívvel és természetesen csodás énekhangjával is arra inspirált Palya Bea előadóművész, hogy hagyjuk szárnyalni a kreativitásunkat. Ne engedjünk teret a kétségeinknek!
Mi a legrosszabb, ami megtörténhet? Tette fel a kérdést a klinikai szakpszichológus. Dr. Almási Kitti a katasztrófa-forgatókönyvre helyezte a hangsúlyt; arra, ami megmentheti az álmainkat a félelmeinktől.
Mindent el lehet mondani, de nem mindegy, hogy miként, sőt, az időzítés is fontos – erről már Kende-Hofherr Krisztina, a TMC GROUP alapító tulajdonosa beszélt életújtának felvázolásakor. Megítélése szerint a problémáinkról akkor kell beszélni, amikor még szeretettel tudjuk azt egymással megosztani.
Történjen bármi is az életben, dönthetsz úgy, hogy boldog leszel! Ez lehet a summája azoknak a vidám perceknek, amikor Németh Bogi és Tóth Cirill gazdagította a konferenciát.
A rendezvény főtámogatóinak, a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarának, a MetLife biztosítótársaságnak, a Pajkó Andrea nevével fémjelzett első kecskeméti online női magazinnak, a trendalelke.hu-nak, valamint számos helyi vállalkozás szerepvállalásának köszönhetően a támogatói jegyekből származó bevételből hagyományosan két nemes ügyet karoltak fel a szervezők. Két kecskeméti Aranyanyu: dr. Kelemen Edit és Lacziné Somogyi Tímea projektjét támogatták a konferencia szervezői és résztvevői összesen 850 ezer forint értékben. Ebből lesz egy speciális koraszülött babaágy a megyei kórházban és elkészül a roma gyermekeknek teret adó Pancsinello játszóház berendezése.
A hagyományoknak megfelelően most is nyílt kiállítás. A kecskeméti Mészáros Marianna képzőművész-művésztanár festményei áthatók „Apám fái” címmel. A tárlat október végéig a nagyközönség számára is megtekinthető a köztestület székházában.

 

 


Rendezvénynaptár

Június 2019
H K Sz Cs P Szo V
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

evszazadokoroksege

Kamarai Videók

Várható események

Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó