Már két éve számít Kecskemét és környéke kis- és középvállalkozói szektora arra a programra, amely segíti az eligazodást a digitális világban. A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara jóvoltából tájékoztató előadásokat tart a köztestület székházában a Google Magyarország Kft. A szeptemberi programra érkezők legalább 90 százaléka is új résztvevő. Ez azt mutatja, hogy az iparkamarának a kkv egyre szélesebb körét sikerül megszólítani.

Milyen lehetőségeket rejt az internet a kis- és közepes vállalkozások részére?
Hogyan lehet profitot termelni a weben?
Digitális marketingstratégia kialakítása a Google Magyarország tolmácsolásában.
Az ingyenes, két órás előadáson ilyen témákkal foglalkozott Balog Gábor, a Google Digital Workshop regionális oktatásszervezője. Az online világban a KKV-nak is óriási lehetőség rejlik, csak fel kell tudni fedezni azt. Kiváló lehetőség az ügyfelek szerzésére, a forgalom növelésére. Az interaktív tájékoztatón kiderült: lényeges, hogy közel kerüljenek a vállalkozók a weboldaluk látogatóihoz; ehhez a beépített méréseket feltétlenül alkalmazni kell. Az ügyfélelégedettség érdekében minden véleményre fontos reagálni. A saját, és folyamatosan javított, valamint aktualizált honlap ma már elengedhetetlen. A Google digitális Workshop rendezvényén újfent megerősítette az előadó, hogy a nemzetközi oktatási platformra szükség van, mert az Európai Unióban még mindig nagyon alacsony a digitális készségszint. A kis- és közepes vállalkozások 56 százaléka nem is rendelkezik honlappal.
Most is, mint minden alkalommal elhangzott: három lépés kell a növekedéshez és a sikerhez: teszt, mérés és javítás.
Milyen közösségi médiát érdemes használni? Hogyan lehet felkerülni a Google térképre, valamint a Google keresőben az első helyre? Ingyenes Google eszközök és szolgáltatások. Ezek a témák is részét képezték az előadásnak. A programot a már megszokott, kiemelt érdeklődés kísérte.
2018 novemberében még lesz hasonló esemény, amelyről időben küld tájékoztatást a vállalkozások részére a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Rendezvénynaptár

Április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2