Young Spirit logo

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és együttműködő partnerei elkötelezettek az ország, a régió, a megye, a város fejlődéséért, az itt élő emberek és vállalkozások boldogulásáért. Látva a gazdasági folyamatokat, a gazdaság hajtóerejét jelentő innováció fontosságát, nélkülözhetetlennek tartjuk, hogy az innovatív cégek kutatás-fejlesztési igényeinek kielégítése érdekében elinduljon egy valós együttműködés a kutatói szférával.

A cél elérése érdekében a kamarákból álló együttműködő partnerek „Young Spirit” címmel egy olyan kezdeményezést indítottak útjára, mely a fiatal, tettre kész kutatókat és az innovatív cégeket összeköti, köztük innovatív termékek, szolgáltatások létrejöttét célzó együttműködések kialakulását segíti.

A Young Spirit célja a kamarai és egyetemi háttérrel rendezvénysorozat fejlesztése, amelynek keretében Pécs, Kecskemét, Győr, Debrecen, és Szeged helyszíneken az ország minden fiatal kutatójának és az innovatív vállalkozások vezetőinek szakmai találkozása megvalósul.

A projekttel kapcsolatban további információkat talál az ötletgazda pécsi kamara honlapján.

A projektben eddig már két országos rendezvény került megszervezésre Pécsett és Győrött.

A projekt következő eseménye az AGTEDU 2019 keretén belül, 2019. november 13-án kerül negrendezésre az NJE Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar épületében, Kecskemét, Mészöly Gyula tér 1-3. alatt.

 


Rendezvénynaptár

Szeptember 2019
H K Sz Cs P Szo V
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

evszazadokoroksege

Kamarai Videók

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó