Misbrenner Márton festőművész munkáiból nyílt kiállítás a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában.

A kelebiai születésű alkotó és családja 1970 óta él Kecskeméten. Képzőművészettel középiskolás korától foglalkozik, változó intenzitással. Kecskeméten és Baján járt szabadiskolákba, képzőművészeti körbe. Mesterei közül fontos számára a Kecskeméten élt Palkó József művésztanár és a Baján alkotó B. Mikli Ferenc. Mindketten Rudnay Gyula tanítványai, akik a klasszikus magyar festőiskola hagyományait ápolták, a természet szeretetét és tiszteletét adták át tanítványaiknak.
A Túri Endre kecskeméti zománcművész által vezetett körben az anyag tiszteletét és a pontos munkát tanulhatta meg Misbrenner Márton.
Alkotótáborokban vett részt Kecskeméten, Baján és Egerben, valamint az ország több pontján. Külföldön Csehországban vett részt nemzetközi alkotótáborban. Külföldi és hazai útjai során szívesen gyűjtött élményeket, melyek visszatükröződnek az alkotásain.
Szándéka, hogy a képei sugározzák a táj, a természet szeretetét, amely érzést a mestereitől is örökölt. Mérnökként nem áll távol tőle az ember alkotta épített környezethez való vonzódás sem. Igyekszik hangulatokat továbbítani, melyeket egy adott pillanatban megélt.
Misbrenner Márton önálló és csoportos kiállításokon vett részt korábban Kecskeméten, Baján, Budapesten, Egerben, valamint több hazai településen.
A kereskedelmi és iparkamara emeleti kiállítóterében lévő műveket Mészáros Marianna festőművész ajánlotta az érdeklődők figyelmébe.
A fények játéka, a vízen tükröződő formák megannyi szépsége tárul a közönség elé április 30-ig, munkanapokon 8 óra és 17 óra között.

 

Rendezvénynaptár

Április 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2