Több mint 14 helyről kell összeválogatni a vállalkozói adószabályokat, ha valaki szeretne minden változásról tudni. A cégek és intézmények dolgát egy összefoglaló előadással igyekezett megkönnyíteni a Bács-Kiskun Megyei Iparkamara, december 4-én tartott rendezvényén.

Szabó Gábor a NAV Bács-Kiskun Megyei Adó- és Vámigazgatóságának Tájékoztatási Főosztályvezetője a 2018-as év új adószabályairól és eljárási szabályairól is beszélt ma a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara konferencia termében. Nem véletlen, hogy a terem megtelt vállalkozókkal.

Szabó Gábor elmondta, a mostani adócsomag újszerűsége abban van, hogy az új ART, AIR meg a végrehajtási szabály egy törvénybe került, az összes többit több mint tíz különböző törvényből kell összeszedni. Most ezek mind egyéni képviselői indítványként lettek beadva.

2018. évi adótörvény változások című szakmai nap célja az volt, hogy a lehető legrészletesebben mutassa be a változásokat. A nagy általános kedvezményekhez képest megfigyelhető, hogy sok speciális esetben alkalmazható adókedvezmény születik 2018-ban, amelyek a társadalmi és vállalkozói lét szinte minden szegmensét érintik majd. A mai előadáson szó esett a mobilitás támogatásoktól kezdve a nyugdíjas szövetkezetekig számos kedvező szabálymódosulásról, és a végrehajtási jogszabályokról is. A közönség soraiban ülők így biztosan olyan tudással távozhattak, amivel értékes adóforintokat spórolhatnak cégüknek illetve szervezetüknek.

forrás: hírös.hu


Rendezvénynaptár

November 2018
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30

evszazadokoroksege

Kamarai Videók

Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó