Megjelent a gyakorlati képzést segítő átdolgozott és aktualizált szakmai kiadvány

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara évek óta megjelenteti a gyakorlati képzésben részt vevőket segítő szakmai kiadványát, amely először „Tanulószerződéssel a munka világában”, majd 2014 óta „Gyakorlati képzés – tanulószerződéssel és együttműködési megállapodással – a munka világában” címmel készül el.

 

A gyakorlati képzéssel kapcsolatos feladatellátást segítő anyag formája, felépítése többször is változott annak érdekében, hogy minden érintett fél számára hasznos, jól alkalmazható, a gyakorlatot megkönnyítő segédanyag legyen.

A jelenlegi kiadványban, a korábbiakban megszokott módon a legfontosabb szerepet a szakképzést érintő jogszabályi változások beemelése, a jogszabályi környezet aktualizálása kapta, illetve új, önálló fejezetként kerül feldolgozásra a felsőoktatási duális képzés ismertetése. A kiadvány tartalmi felépítésénél fontos szempont maradt, hogy a tanulószerződést kötő felek (szervezet és tanuló) és a közreműködő intézmények (szakképző iskola) részére az információk külön fejezetekben szerepeljenek.

Az aktualizált és átdolgozott szakmai kiadvány „Gyakorlati képzés TANULÓSZERZŐDÉSSEL, EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁSSAL és HALLGATÓI MUNKASZERZŐDÉSSEL a munka világában” címmel megtalálható a mellékletben, kamaránk honlapján és a www.tanuloszerzodes.hu oldalon is.

 


Rendezvénynaptár

Augusztus 2019
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

evszazadokoroksege

Kamarai Videók

Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó