BKMKIK 2024 kicsi

Válogatni a szülői minták közül, ez egy jó lehetőség. Az idősebb generációk tapasztalataiból gereblyézni kell! Ezek a gondolatok a 7. „Nőnek lenni jó!” konferencián hangzottak el, ahol a generációk témaköre került a középpontba. Mítoszokról, rítusokról és küldetésekről ebben az összefüggésben Kozma-Vízkeleti Dániel család-pszichoterapeuta beszélt a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában, március 9-én.

A női konferencia ötlete 2014-ben a kamara Női Klubjában született meg. A köztestület azóta is a legelkötelezettebb támogatója a rendezvénynek.
Az esemény hangulatát és szellemiségét nagyon jól jellemezte a kezdeményezés mottója: „Inspiráció, értékteremtés, kapcsolatépítés.” Olyan példák, életstratégiák kerültek a fókuszba, amelyek segíthetnek a nőknek a karrier, a családi és magánélet kiteljesítésében. Bár minden meghívott előadó – akik nagy sikert arattak - kiváló szaktekintély, Csatosné Harmati Erika, a „Nőnek lenni jó!” konferencia főszervezője, az Álomjövő vezetője hangsúlyozta, az igazi cél az, hogy a résztvevők megismerhessék a pozíció mögötti embert. Ez nem is maradt álom; valósággá lett!

Az első előadót, a Google Magyarország volt vezetőjét, Heal Edinát Kamaránk gazdasági igazgatója, titkárhelyettese, Utasi Melinda vezette fel.
„A napok hosszúak, az évek rövidek.” Ezt már Szalay Ádám, a SIKERKÓD alapítója mondta, hangsúlyozva, hogy a legfontosabb, hogy a helyünkön legyünk, és mindig figyeljünk egymásra.

A gondolatokban gazdag programnak ezúttal is része volt a jótékonyság. A női vezetők által megvásárolt belépőjegyekből származó bevételből két kecskeméti szervezetet segítettek a szervezők: az Élethinta Alapítványt 500 ezer forinttal, az Együtt a Kecskeméti Családokért Alapítványt 200 ezer forinttal támogatták.

A „Nőnek lenni jó!” konferencia keretében egy kiállítás fotói által is megelevenedett a generációk témája három kecskeméti női fotós: Csák-Hajas Bori, Jäger Zsuzsi és Petróczi Réka képein.

További információk: www.baon.hu
                                 www.keol.hu


Rendezvénynaptár

Március 2024
H K Sz Cs P Szo V
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kamarai Videók

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

logo

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

MVP logo GINOP2