„Büszkék vagyunk arra, hogy a kiállítás helyszínéül a kamarát választották” – Kurdi Viktor, a köztestület általános alelnöke fogalmazott így a minden tekintetben egyedi tárlat megnyitó alkalmán mondott köszöntőjében.

„Amikor megtörtént a csoda” – a cím a születés varázslatára utal. A családdá válás örök emlékű pillanataira, amelyhez csodálatosan járulnak hozzá a kórház szülészeti és gyermekosztályának munkatársai. Köszönet illeti őket e helyütt is – ezt dr. Svébis Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Kórház főigazgatója mondta megnyitó beszédében.

Katona Tamás fotográfus személyes életét tárja a közönség elé. Egy áldott folyamatot. Második kislánya világra jöttének különleges képes krónikája ez.

Baán Katalin Veres Péter Díjas Fotóművészt, a MAFOSZ alelnökét megdöbbentették a képek. Köszöntő szavai egy vallomással értek fel: gazdag alkotói életúttal a háta mögött most látott először olyan kiállítást, ahol átélhető a születés csodája.

A Babyborn Photo a Bács-Kiskun Megyei Kórház Professzionális Babafotós Partnere. Szakmai vezető fotósa Katona Tamás, aki az alkotásai bemutatása által segíteni is szeretne. Kiállított képei jelképesen megvásárolhatók. A befolyó teljes összeget a kórház újszülött és koraszülött osztálya alapítványának adja át.

A tárlat december 20-ig látható a kamara székházának gróf Széchenyi István konferenciatermében.

 


Rendezvénynaptár

December 2019
M T W T F S S
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Csaladbarat hely vedjegy munkahely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Csaladbarat hely vedjegy szolgaltato hely WEB SZSZ2020 allo webes felhasznalas

Kamarai Videók

Várható események

evszazadokoroksege

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

web banner 650x650

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó