Idén is Kiváló Bácskai Termékekkel a Bácskai Napon

A regionális és térségfejlesztés uniós célkitűzéseivel összhangban a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara 2019-ben is meghirdeti a Kiváló Bácskai Termék díj pályázatot. A díj célja a fogyasztói és üzleti elismerés azon termékeknek, melyek a bácskai tradíciókat és elismerésre méltó ízeket hordozzák.

A díj elnyerése esetén tanúsítványt adunk ki, amely feljogosítja a nyertes pályázókat, hogy egy éven át csomagolásaikon, termékeiken feltüntessék a védjegyet.
A védjegyek kiosztására a 2019. június 1-jére tervezett Bácskai Nap keretében kerül sor. Az árumintákat és a nevezéseket 2019. május 15-ig kérjük eljuttatni a kamara bajai irodájába. Cím: Baja, Tóth K. u. 11/b. További kérdés esetén a 79/520-400-as telefonon vagy a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen állunk rendelkezésükre.

A Bácska elnevezés Európában fogalom, az élelmiszeripar és egyes ipari termékek vonatkozásában sikeres hagyományokkal rendelkezik. Ezt szeretné felkarolni a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara is, amikor bemutatkozó lehetőséget kíván adni azoknak a vállalkozásoknak Baján, amelyek fontosnak tartják termékeiket bemutatni és üzleti kapcsolataikat tovább építeni.
Éppen ezért 2019. június 1-jén 9.00-14.00-ig Baján immár hetedszer rendezzük meg a Bácskai Napot, amelynek keretében ez megvalósulhat.
2019. május 20-ig várjuk vállalkozóink jelzését részvételi szándékukkal kapcsolatban. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A részletes leírások, a nevezési lapok és a Bácskai Nap programja a mellékletekben találhatók.

 

 


Új Széchenyi terv - banner

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó