Bácskai Menyecske kápráztatta el a közönséget a kamarában

Szépségszakmai bemutatót tartottak a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában. A csúcspont volt a Bácskai Menyecske érkezése, mellyel azt illusztrálták, ahogyan a szépségszakma mesterei - kozmetikus, fodrász, kézápoló, pedikűrös - megformálják közös alkotásukat - Kecskemét városának 650. évfordulója alkalmából.

A Lábápolók, Kézápolók és Műkörömépítők Országos Szakmai Klubjának (LKM OSZK) soron következő tavaszi ülését, egyben szakmai vezetői továbbképzését tartották 2018. május 28-án a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában. A rendezvény meghívottjai a szépségszakmában tevékenykedő gazdálkodó szervezetek, továbbá szakmai elméleti tanárok, gyakorlati oktatók és az érintett képzésben résztvevők voltak.

A program témái között szerepeltek beszámolók a szakmai fejlesztés irányairól, a területileg illetékes kereskedelmi és iparkamarákkal folytatott együttműködésről (ennek előadója Bakos Aranka - LKM OSZK elnök, INFA Podologie sportive volt), beszámoló a kamarai mesterképzésről és a tapasztalatokról (a téma előadója Csóti Gyöngyi Ildikó - LKM OSZK alelnök, INFA Podologie sportive volt), valamint gyógypedikűr esettanulmányokat is ismertetett Bíró Katalin - BPM LKM OSZK, INFA Podologie sportive.

A program végén érkezett a terembe a „Bácskai Menyecske" aki a magyar lányok szépségét hivatott illusztrálni. A menyecske „megalkotását" Tasi László, a kamara kézműipari alelnöke kezdeményezte azzal a céllal, hogy három szakma - a fodrászok, a sminkesek, valamint a lábápolók, kézápolók és műkörömépítők együttműködését illusztrálja. Egyúttal szépségszakmai bemutatót tartva: ahogyan a szépségszakma mesterei megformálják, a kozmetikus, fodrász, kézápoló, pedikűrös közös alkotásukat Kecskemét városának 650. évfordulója alkalmából.

Forrás: keol.hu

További információk: hiros.hu
                                 kecskemetitv.hu

                


Rendezvénynaptár

October 2019
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

evszazadokoroksege

Kamarai Videók

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó