A pénzügyminiszter volt a Kalocsai Vállalkozói Klub vendége

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával a nyáron megalakult Kalocsai Vállalkozói Klub szeptember 17-én megtartotta második rendezvényét, melyen tiszteletét tette Varga Mihály, Magyarország pénzügyminisztere, valamint Font Sándor országgyűlési képviselő.
Varga Mihály pozitívan értékelte a helyi vállalkozók érdekképviseleti szervbe történő tömörülését, ahol üzleti tárgyalásokkal és az erőforrások egyesítésével tudják egymást, valamint a magyar gazdaságot támogatni.

A találkozót a színházban megtartott lakossági fórum követte, ahol az országgyűlési képviselő köszöntője után a helyi polgármesterjelölt, dr. Filvig Géza ismertette célkitűzéseit, terveit, melyben szerepelt a munkahelyteremtés, a gazdasági és turisztikai fejlesztés, valamint az uszoda felújítása.

Varga Mihály előadásában a kormányzati erőfeszítések eredményeiről számolt be, kiemelve a gazdasági stabilizációt, az államadósság csökkenését. Hangsúlyozta, hogy a Paks II. fejlesztés és az épülő Duna-híd munkálatainál lehetősége van a városnak arra, hogy bekapcsolódjon a gazdasági vérkeringésbe, az ipari fejlődésbe, s ehhez a támogatását adta.

Forrás:
Sziráki Szilárd, Markella Viktor
Kalocsai Vállalkozói Klub


Rendezvénynaptár

October 2019
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

evszazadokoroksege

Kamarai Videók

Új Széchenyi terv - banner

logo

Intelligent Energy EU - logó

tamop234

Kiemelt partnerek

Pályázati tanácsadók

Magyar Kereskedelmi és Iparkamara - logó

MVP logo GINOP2

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó

Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ - logó